B12 en een burn-out

We zijn weer enige tijd verder en er is weer veel gebeurd.

Afvallen

Ik was door middel van het 1op1dieet wat kilo’s afgevallen en die zijn er nog steeds af. Ik schommel wel heel erg, doordat ik het eten niet goed onder controle heb. De laatste tijd dan ook veel dumpingen gehad. Ik merk ook dat ik te veel suikers en vetten niet meer gewend ben. Waardoor een dumping dus sneller gebeurd. Doordat ik niet lekker in mijn vel zit heb ik last van eetbuien die er dus voor zorgen dat ik toch weer iets aan ben gekomen. Maar het is te overzien.

Bloeduitslagen

Tsja, de 1e verpleegkundige vond mijn bloed ondanks de lage waardes helemaal prima! En ondanks dat ik al heel lang aangeef dat ik klachten heb nam ze me niet serieus.

Een maand later, vorige week, had ik wederom een gesprek met een verpleegkundige van Vitalys. Ook zij begon eerst met het verhaal, dat mijn bloedwaarden prima zijn. Nadat ik haar had gewezen op mijn lage b12 en ijzer heeft ze me een recept gegevens voor b12 spuiten. 3 spuiten voor 2 weken en daarna 1 spuit in de 3 maanden! Ben benieuwd of dat wel voldoende is. Ik voel me door Vitalys echt niet serieus genomen. Gisteren de 1e b12 spuit gehad. Ik ben benieuwd wanneer ik er iets van ga merken.

Psycholoog

Inmiddels heb ik al een aantal gesprekken gehad. Maar om eerlijk te zijn, helpt het me nog niet. Maar misschien heeft dat meer tijd nodig.

Huisarts

Gisteren bij de huisarts geweest omdat ik nog steeds op en moe ben en de wereld soms niet goed aankan. Eigenlijk heb ik gewoon een burn-out en moet de dingen op mijn eigen tempo doen. En daar ben ik al hard mee bezig. Het gesprek was prettig met de huisarts! Ik moest wat liever voor mezelf zijn en niet alle ballen hoog willen houden.