Stappen gemaakt

We zijn inmiddels alweer bijna aan het einde van de 2e maand in 2022.

In januari zei ik dat ik stappen wilde maken en die heb ik gemaakt!

Afvallen
Ik ben op dieet gegaan, want dat was wel wat me het meeste dwars zat. En met succes kan ik vertellen. Heerlijk om weer terug op mijn gewenste gewicht te zijn en alle kleding weer te kunnen dragen. Nu vragen jullie af, hoe dan? Nou ik heb de beslissing gemaakt om toch weer eens een van mijn oude diëten op te pakken. En wel het Cambridge dieet, tegenwoordig heet het 1op1 dieet. Ik gebruik de producten van 1op1 en eet daarnaast ook nog van de recepten die ze hebben. Heerlijk en het voelt zo fijn. Morgen moet ik weer naar de consulente en wil ik weer een stap hoger om het af te bouwen.

Psycholoog
Ook heb ik de stap naar een psycholoog gemaakt om alles in mijn hoofd rustig te kunnen krijgen en de dingen op een rijtje te zetten. De psycholoog die ik gekozen heb heeft me een aantal jaren geleden ook al eens heel goed geholpen toen ik paniek aanvallen had en straatvrees. Ik ben nu 2x geweest en eigenlijk zijn dit 2 intake gesprekken geweest. Dus ik weet nog niet wat dit met me gaat doen en welke richting ze op wil met de gesprekken.

Bloed prikken
Vandaag weer even bloed geprikt na de operatie van de baarmoeder. Maar het was weer een drama. 3x in de arm, 1x in de hand en 4x in de vinger geprikt. Dus alles is weer uit de vinger gekomen. Maar oké, de buisjes zijn gevuld en nu een paar dagen wachten op de uitslag.

Ditjes en datjes
tsja en hoe gaat het verder? We zitten in een drukke periode. Roos zit midden in een talenten scouting programma voor basketbal! Ze traint momenteel ook mee met het Nederlands team en in Zwolle. Dus pittige tijden en ook spannend want we hebben nog geen idee wat er allemaal op ons af gaat komen.

Ik ben ook weer volledig aan het werk, maar volgende week even een weekje vakantie en ik heb me voorgenomen om ook echt mijn laptop dicht te laten en ook om mijn mail op mijn telefoon uit te schakelen.