Uitslag slikfoto

Inmiddels is het 2 dagen geleden dat ik bij de gynaecoloog in de stoel lag voor het wegbranden van het baarmoeder slijmvlies.

Ik heb 1 dag een zeurende buikpijn gehad, met paracetamol was het goed te onderdrukken en gisteren en vandaag is het eigenlijk al zo goed als weg. Dus al met al is het meegevallen tot nu toe! Nu 3 maanden afwachten of deze behandeling mij gaat helpen. Ben benieuwd.

Tsja en dan de afspraak die ik vanmorgen bij Vitalys had. Op de slikfoto waren geen bijzonderheden te zien. Na een gesprek met de arts kwam ze tot de conclusie dat ik het toch zelf moet doen. Ik kom niet in aanmerking voor de fobiring die ze om de maag plaatsen! Ze vond dat ik daar niet zwaar genoeg voor ben en ze gooide het op het feit dat ik mijn eetpatroon onder controle moet krijgen. En vooral de snaaibuien die soms voorkomen uit stress! Emotie eten dus!!!!! Ze verwees me terug naar de huisarts om daar te vragen of ik met een praktijk ondersteuner kan gaan praten om dat emotie eten onder controle te gaan krijgen! Ik werd niet eens doorverwezen naar een van hun eigen specialisten.

Tsja en nu? Heeft ze gelijk door me zo af te wimpelen en met een kluitje het riet in te sturen? Misschien wel, maar een praktijk ondersteuner? Ik denk toch dat ik het wat meer specialistischer moet gaan zoeken.

Maar oké, morgen dan maar weer contact zoeken met de huisarts. Ik ben afgelopen zomer al bij een van de praktijk ondersteuners geweest maar dat was geen succes. Dus ik zie er wel een beetje tegenop. Maar ze hebben er nog 2 dus ik ga daar dan maar mee verder! Je weet nooit wat het me brengt. Misschien is mijn vooroordeel wel te groot! We gaan het zien! Ik hou jullie, of zoals mijn kleine schatje het zegt, ik hou LuLLie op de hoogte 😂😉