Operatie, slikfoto en back on track week!

Aankomende week gaat er het een en ander gebeuren. Maandag staat er nog een gewone werkdag gepland maar de dinsdag gaat er anders dan anders uitzien.

Dinsdagochtend moet ik al om half 9 in het ziekenhuis zijn voor een slikfoto. Hierbij gaan ze dus bekijken of mijn passage inderdaad te snel gaat. Want dat idee heb ik namelijk wel.

Dinsdagmiddag wordt ik om 13.00 bij de gynaecoloog op de operatietafel verwacht voor een novasure! Oftewel ze gaan mijn baarmoeder slijmvlies wegbranden en dan moet het vele menstrueren ophouden! Ik ben benieuwd en heb er niet veel hoop op, maar ja, dat is een negatieve instelling. Ik ga onder sedatie, een diepe slaap, en ik mag na een paar uur weer naar huis.

Ik zie er wel vreselijk tegenop. Ik ben sowieso klaar met al dat gynaecologische gedoe. Haal gewoon die baarmoeder eruit en dan is het klaar. Maar dat willen ze niet, eerst afwachten of deze operatie gaat helpen en mocht dat niet het geval zijn dan is de volgende stap de verwijdering. Dus ik ga het de komende maanden wel weer zien.

Woensdag een dagje op de bank bijkomen van de operatie.

Donderdag moet ik naar Velp naar Vitalys, dat gaat over het back on track programma waar ik graag aan mee wil gaan doen. Ik ben echt mijn motivatie en gezonde levensstijl helemaal kwijt en kan ook weer veel eten. Ik hoop dat ik mee mag doen aan dat programma en dat ik er wat aan ga hebben. Dat is trouwens ook al om half 9 😅

En de vrijdag zit ik in het Radboud ziekenhuis omdat dochterlief een fietstest moet ondergaan. Want ze krijgt waarschijnlijk een tweede hartoperatie.

Ja jongens dus dat is mijn week in een vogelvlucht! Wish me luck 🍀🍀🍀🍀