Centerparcs en afspraak gynaecoloog

Inmiddels hebben we een heerlijke week Centerparcs achter de rug. We hadden een mooi appartement met uitzicht op het water. Prima te doen. Maar dat zwemmen in zo’n subtropisch zwembad, vol glijbanen is een dingetje hoor. Dat is echt zo niet aan mij besteed. Jammer, maar ik heb zwemmen nooit leuk gevonden, als kind al niet!

Verder is de telefonische afspraak met dr arts over de bloeduitslagen gegaan zoals ik al dacht! Ik moest contact opnemen met mijn gynaecoloog over de heftige menstruaties. Ze willen me geen ijzerinfuus geven omdat het dan dweilen met de kraan open is als die menstruaties zo blijven. Dus 7 november heb ik een telefonische afspraak staan met de gynaecoloog.

De vervangend gynaecoloog zat te denken aan een operatie waarbij ze het slijmvlies wegbranden ofzoiets. Nah echt iets waar ik ook niet op zit te wachten kan ik jullie zeggen. Haal dan de boel er gewoon meteen uit en klaar ermee. Maar ja, volgens mij doen ze dat alleen maar als blijkt dat dat slijmvlies wegbranden niet werkt. 7 november weet ik meer.