Hoe voelt een dumping?

Poeh, vanavond was het zover! Een enorme dumping na het eten van een paar chocoladepepernoten! Ja ik weet het, eigen schuld dikke bult! Maar toch een erg naar gevolg!

Ik denk dat voor iedereen een dumping anders voelt.

Bij mij begint het met een misselijk gevoel en dat wordt steeds erger, ik krijg het warm, mijn hart klopt sneller en het gevoel om flauw te vallen is een feit!

Ik ga dan altijd op de wc zitten met mijn hoofd tegen de muur, spelend op mijn telefoon om mezelf af te leiden, en ik adem rustig door! Vooral het niet in paniek raken is dan op zo’n moment erg belangrijk. Als ik in paniek zou raken is de kans groot dat ik echt flauw zou vallen! Het duurt ongeveer een half uur voordat het gevoel helemaal weg is. En daarna ben ik extreem moe en is slapen de beste optie als dat uitkomt!

Wat dat betreft wordt ik wel echt gestraft door mijn lichaam als ik te veel eet of te veel vet,suikers of koolhydraten! Na 3 jaar werkt dat stukje van mijn bypass nog wel! En dat is maar goed ook want anders had ik die hele zak opgegeten en nu is het bij een paar pepernoten gebleven! En voorlopig hoef ik ze ook niet meer!