Jaarlijkse gastric bypass controle

Vorige week was weer de jaarlijkse controle bij Vitalys. Ik had al bloed laten prikken, wat weer de nodige uitdaging was voor de prikster! Maar oké, uiteindelijk is het gelukt.

Mijn gewicht is wel wat toegenomen in vergelijking met de afgelopen controles. Ik heb daarvoor een verwijzing gekregen voor de diëtist. In oktober staat deze afspraak pas gepland.

Omdat het psychisch ook niet helemaal lekker gaat heb ik ook een verwijzing voor de psycholoog gekregen, hier heb ik nog geen afspraak voor staan. Ik voel me dik en lelijk en noem alles wat negatief is maar op! Het zorgt voor eetbuien en ik ben in een negatieve spiraal beland. Ik voel me eigenlijk net als het houten beeld.

En dan het bloed! Bloedarmoede en wederom was het ijzer gezakt ondanks de ijzerpillen die ik neem. Omdat ook mijn b12 aan het zakken is heb ik een verwijzing gekregen voor de internist. Begin oktober moet ik weer bloed laten prikken en zit er ook een uitgebreide b12 screening tussen! Ben benieuwd hoeveel buisjes bloed ze daarvoor nodig hebben en of dat wel gaat lukken met die geweldige aderen van mij 🤔 Maar dat is van latere zorg.

Dus al met al niet een hele geweldige controle! Maar wel erg fijn dat er geluisterd wordt naar het feit dat ik het even niet meer op een rij heb en ik de motivatie kwijt ben. Ik ben dan ook erg benieuwd hoe het verder gaat en wat er uit de uitslagen gaat komen voor de internist!

Tsja en verder gaat het dus allemaal niet zoals het zou moeten gaan in het leven! Een hoop relationele strubbelingen en onrust. Het goede nieuws is wel dat volgende week de scholen weer beginnen en dat dan langzaamaan het ritme wel weer terug gaat komen!