Geopereerd

Wat een week heb ik achter de rug! Zaterdagavond zat ik rustig op de bank een filmpje te kijken met mijn kleine mannetje! Ineens kreeg ik ontzettende pijn in mijn bovenbuik! Aangezien ik een paar dropjes had gegeten dacht ik eigenlijk dat die een beetje vastzaten in de slokdarmen ofoziets!

Hele nacht niet geslapen van de pijn en de volgende dag toch maar besloten de huisartsenpost te bellen. Ze vertrouwde het niet en werd doorgestuurd naar het ziekenhuis.

Wat een drama weer om daar bloed te prikken en een infuus aan te leggen! Infuus zat goed en het bloed hebben ze via de vinger afgenomen!

Toen door de ctg scan, ze dachten aan een darmhernia! Maar helaas was er niks op de scan te zien! Ik ben daarna opgenomen.

Op maandag kreeg ik een gastroscopie, vreselijk tegen op gezien en ik was zo bang! Gelukkig kon het personeel me gerust stellen en het enige wat ik heb gemerkt is dat ik 2 keer moest slikken met de slang in mijn mond. Daarna werkte het roesje prima en werd ik weer wakker op de uitslaap ruimte! Zonder resultaat want ook in de maag en darmen werd niks gevonden.

Dus zat er maar 1 ding op en dat was opereren. Ondertussen mocht ik al een paar dagen niks eten en drinken, wat overigens ook helemaal niet ging! Ik verrekte van de pijn als ik iets at of dronk. Na de gastroscopie mocht ik wel weer even wat eten en drinken en ik koos voor vla! Na 4 hapjes was ik doodziek van de pijn in mijn maag! Dus dat deed ik ook maar even niet meer!

Woensdag was het zover dat ik geopereerd werd! Er werd een geknapte cyste op de eierstok gevonden. Die had voor een bloeding in de buikholte gezorgd. Ze hebben het bloed weggezogen en de buikholte schoongemaakt. De darm was wat geïrriteerd door het bloed. Verder hebben ze aardig wat vocht toegediend en schijnt mijn hartslag hoog te zijn geweest tijdens de operatie. De bypass zag er nog steeds goed uit!

Al met al een heel avontuur. Erg veel pijn gehad, paar dagen niks kunnen eten en drinken, nauwelijks geslapen! Ben helemaal op! Nu herstellen, langzaam aan doen!

Dit was het lekkerste ontbijt ooit! Na een paar dagen niks gegeten te hebben, was dit echt genieten! 😉😊