Laat maar weer!

In mijn vorige twee blogs heb ik een poging gedaan om af te kicken van het snaaien en de suikers! Maar helaas, ik heb het welgeteld 2 dagen volgehouden en daarna ging het weer mis!

En ook deze week is het eigenlijk helemaal niet goed gegaan met het eten en snoepen en snaaien! Sterker nog ik moet het woord “eigenlijk” gewoon weg laten want het is bizar slecht gegaan!

Echt, ik had nooit, maar dan ook echt nooit verwacht dat ik ooit na de operatie nog zo terug zou vallen in zo’n slecht eetpatroon! En ik krijg mezelf niet op de rit!

Conclusie is dat ik echt even weer aan de bel ergens moet gaan trekken! Maar waar dan? In principe is het traject 4 jaar, ik heb er al bijna 3 jaar op zitten waarbij het laatste jaar er geen begeleiding meer is geweest! Waardeloos, want juist nu is het zo hard nodig!

Mijn favoriete snaaierijen zijn de chocolade mentos en brood! Heel veel brood! Ik ben echt een broodverslaafde! Als het aan mij zou liggen eet ik nooit warm, geef mij maar brood! Maar ja, ze zeggen altijd dat brood niet dik maakt! Maar geloof me dat doet het wel in de hoeveelheid dat ik het eet! En dan het beleg, het kan verschillen, favoriet is echt brood met kaas of leverpastei! En eigenlijk is het helemaal niet zo’n slechte verslaving! Want brood bevat best veel voedingsstoffen die ons lichaam echt wel nodig heeft!

Dus ja, ik worstel nog wel even door en ik hoop dat echt snel die knop weer om zal gaan en ik mijn gezonde voedingspatroon weer kan gaan oppakken! 🤞🏻