Afkicken van suikers dag 1

Vandaag ben ik begonnen met mijn goede voornemens en dat is dat ik niet meer mag snaaien! Althans geen snoep, koeken en andere “slechte” dingen meer! En ik heb besloten maar eens eerlijk alles op te schrijven wat ik eet op een dag en zo de moeilijke momenten eruit halen.

Mijn gewicht rijst echt de pan uit (60,9) en alle kleding zit te strak en staat gewoon minder leuk. En bij mij werkt dat psychisch heel erg door! Als ik wat minder weeg, ben ik vrolijker, heb ik meer energie, doe ik make-up op, trek ik een leuk jurkje aan en zorg dat mijn haar goed zit enz enz,…..

En geloof me ik heb het vreselijk zwaar gehad vandaag! Echt bizar hoe vaak ik mezelf betrapt heb op het feit dat ik wou snaaien tussen de maaltijden door! Niet te doen en best erg. Het blijft me opvallen dat ik vooral na 4 uur in de middag de fout in ga! Dan is de snaai en eetdrang niet tegen te houden. Echt iets om serieus aan te gaan werken en uit te vogelen hoe ik mezelf in dwang kan houden.

Wat heb ik vandaag gegeten?

09.00 Ontbijt- 2 Atkins crackers met 2 plakjes kipfilet

11.30 Lunch -70 gram rode diepvries vruchten, 3 eetlepels gepofte spelt, Scheut Slimpie, Skyr 180 gr

15.45 tussendoor – 2 Atkins crackers met 2 plakjes kipfilet

17.00 Diner- 2 atkins crackers met 2 plakjes kipfilet (snaaien kipfilet 2 plakjes) bakje verse tomatensoep 200ml en bakje verse groentesoep 100 ml

19.15 Handje pinda’s

19.30 Skyr 160 gr met 70 gr rode diepvries bessen, 1 eetlepel lijnzaad en scheutje slimpie

20.00 1 bruine Boterham met smeerpate (snaaibui)

20.30 Handje pindas (snaaierij)

21.30 3 stuk Surimi sticks (snaaijerij)

22.00 Halve cereal pure chocola reep in bed (snaaierij, is nu op)

Duidelijk te zien is dat het snaaien al begint tijdens het diner klaarmaken! wat ik tussendoor ook nog heb gegeten zijn smintjes, echt verslavend die dingen! Morgen ga ik het nog beter bij houden en dan zal ik ook alle mokken thee en de smintjes erbij gaan noteren. Gelukkig drink ik veel thee en drink ik slimpie. Ik ben verder geen frisdrank drinker, dat scheelt gelukkig enorm.

Morgen weer een dag!