Drukke weken

Het is momenteel een gekkenhuis thuis. Het zijn echt drukke weken door de verbouwing. Vandaag gaat de laminaatvloer erin en dan is het grotendeels eindelijk klaar.

Het brengt veel stress met zich mee. Zoveel stress dat ik me helemaal ziek snaai elke keer. Oh man, ik durf niet eens meer op de weegschaal te gaan staan. De stress is hoog en daar baal ik enorm van.

Ik ben wel weer heerlijk naar de schoonheidsspecialiste en kapper geweest. Hoewel ik mijn haar wat minder mooi vind dan de vorige keer. Ik heb nu mijn haar laten kleuren met een donkere inkijk, maar ik vind het niet zo mooi. Dus de volgende keer weer gewoon vanaf de haar inzet kleuren.

Ook de school is dus weer begonnen. Al 2 weken gaan de kids halve dagen weer naar school. Het doet mijn hart zo’n zeer dat ik niet mee naar binnen mag en dat David mij moet loslaten en dan zelf naar de juf moet lopen. Pfff, het is een dingetje hoor. Ik vind hem dan ook super dapper dat hij het wel doet. Vanaf 8 juni gaan de scholen weer volledig open. Heerlijk, wat een rust zal dat geven zeg!

Tsja en dan mijn eetpatroon! Om te janken zo slecht, doordat ik even mijn keuken niet goed kan gebruiken door alle troep en stof, kook ik dus ook niet. Het hele ritme is weg. En ik snaai de hele dag door. En echt van alles aan koekjes en snoepjes. Bah, zodra de rust terug is ga ik echt mijn normale eetpatroon weer oppakken en geen snoep, koek en chips meer eten. Bah, baal er echt van. Misschien moet ik zo maar even op de weegschaal gaan staan. Een soort confrontatie therapie. Oké, ik ga dat nu even doen.

Hmmm, oké de schade is minder groot dan ik dacht. Halve kilo zwaarder. 57.7 kg! Maar ja neemt niet weg dat ik nog steeds graag de 4 kilo die ik aan ben gekomen er heel graag weer af wil hebben. Als ik rond de 53 kilo zit voelt het gewoon veel fijner.

Vandaag dus een spannende dag! De afronding van de verbouwing is bijna in zicht. En dat is maar goed ook. Ben er echt goed gaar van. Het huis is wel super mooi geworden en een stuk groter. Ben zo benieuwd als vanavond alles klaar is hoe het er dan uitziet. Nog even een paar uur geduld. Oh mensen ik ga toch een potje poetsen vanavond, dat wil je niet weten! 😅😅😅

Vandaag is het trouwens hemelvaartsdag, normaal zijn er dan altijd overal activiteiten, leuke marktjes en braderieën! Maar ja, dit jaar dus niet, er is niks te doen omdat het nog niet mag vanwege het Corona virus. Overigens zijn de besmettingen momenteel echt minimaal. De ic afdelingen van de ziekenhuizen druppelen langzaam een stuk leger. En dat is positief.

Nou mensen, ik ga de dag tegemoet en hopen dat ze snel klaar zijn met het laminaat leggen. En oh ja ik hoop dat ze genoeg hebben 😬😋