Het mag weer!

Hoeraaaaaaaa, vanaf maandag 11 mei mag het weer. De kappers en schoonheidsspecialisten mogen weer open. Vanaf 1 juni gaan ook de terrassen weer open. En alles wel met een beperking van de anderhalve meter.

Dus uiteraard meteen voor 12 mei een afspraak gemaakt bij de schoonheidsspecialiste en 14 mei mag ik weer naar de kapper 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳 Echt ben zo blij, mijn haar ziet er echt niet meer uit, en van mijn huid werd ik ook niet vrolijk meer.

Op dit moment zijn er erg weinig besmettingen. Ik hoop echt dat dit na 1 juni nog zo blijft. Oooohh en eindelijk snel weer naar de kinderboerderij! Heerlijk, helaas nog wel veel thuis werken. En daar wordt ik dus echt gek van.

Vanaf 12 mei gaan ook David en Roos een halve dag naar school. Pfff een halve dag, het is niks en slaat ook nergens op. Maar ja,…. Ik denk dat dat snel wel anders zal zijn.

Hoe dan ook, ik ben in ieder geval blij dat ik binnenkort weer sahara blond ben en niet meer grijs 🤭

Van mij mogen ze de hoge hygiëne die ze momenteel hanteren in de winkels wel blijven houden. Karretjes en mandjes worden na elke klant weer gereinigd. En dat zou altijd zo moeten zijn. Ook de anderhalve meter vind ik niet zo erg.