Verwijzing voor de armlift/correctie

Afgelopen vrijdag had ik een bel afspraak staan met mijn huisarts. Even een spannend moment, maar mijn huisarts snapte mij meteen en ik heb een verwijzing gekregen!🥳🥳🥳

Erg blij mee en tevens ook meer spanning erbij. De verwijzing is naar de chirurg gestuurd en ik krijg dus binnenkort bericht over hoe en wat. Waarschijnlijk loop ik tegen een lange wachtlijst aan. Zeker ook omdat alles stil heeft gestaan door de Corona!

Tsja, dus afwachten maar.

Vandaag is het maandag en is het ook weegdag. Ik werd niet blij van mijn weegschaal vanmorgen. Maar dat is mijn eigen schuld. Ik heb veelste veel genaaid afgelopen week. Dus deze week even weer “normaal” doen. En ik wil koolhydraten gaan minderen. Deze week maak ik nog even op wat ik gepland had en als dat op is ga ik het per dag bekijken en berekenen wat ik ga eten. Dus beter plannen, hoewel ik dat al wel deed, alleen hield ik de koolhydraten niet in de gaten.

De ergste boosdoener vandaag is de banaan die ik altijd elke dag in mijn kwark doe. Als ik die achterwege zou laten dan ben ik al het aantal koolhydraten die ik zou willen op een dag. Maar aangezien ik al een hele tros weer gehaald had gisteren eerst dat even opmaken.

Nou ik houd jullie op de hoogte wat betreft de ontwikkelingen van mijn armlift.