Armlift oftewel een arm correctie

Al enige tijd loop ik rond met het idee om te gaan kijken of ik in aanmerking kom voor een armlift. 2 weken geleden heb ik hier al over verteld in mijn vlog.

Ik heb altijd enorme bovenarmen gehad en nu ik zo veel ben afgevallen zijn ook mijn bovenarmen mooi geslonken. Echter heb ik de pech dat het vel niet mee is gekrompen maar is gaan hangen.

En ik heb daar last van. Psychisch hou ik er altijd rekening mee. Geen korte mouwen, ook niet als het 35 graden is, altijd een lange mouw dragen. En ik heb er ook echt last van met bepaalde bewegingen van mijn armen. Erg vervelend en dus heb ik na lang nadenken besloten om het dus gewoon te gaan proberen.

Poosje geleden had ik al de huisarts gebeld maar werd ik eigenlijk al bij het automatische bandje afgewezen omdat alles met corona voorrang had.

Vanmorgen moest ik toch even bellen voor een klacht van mijn dochter en ik dacht ik informeer er meteen even naar. Voor aankomende vrijdag staat er nu een bel afspraak gepland met de huisarts. Ik hoop echt dat ik een verwijzing ga krijgen voor chirurgie 🤞

Ik vind dit wel een heel spannend traject. En eigenlijk moet ik ook niet op zoek gaan naar foto’s op Google. Want het ziet er heftig uit na de operatie. Het is een flink litteken. Pittig en best eng. Maar ik ga het wel doorzetten want ik denk dat ik er echt wel blij van ga worden net zoals van mijn maagverkleining.

Spannend en ik hou jullie op de hoogte.