Koningsdag 2020 en weegdag

Vandaag is het koningsdag! Een dag waarop we eigenlijk altijd de stad in gaan en er een leuke dag van maken.

Maar helaas dit jaar is er niks! Geen kleedjesmarkten, geen muziek optredens, geen terrassen, geen kinderspelen, geen hapjes en drankjes, helemaal niks. Niks mag en kan dit jaar.

En dat terwijl David het steeds beter kan snappen en het steeds leuker voor hem wordt. Ik baal er echt enorm van.

Dus in plaats van een feestje vieren, zitten we thuis en gaan we verder met de verbouwing van de keuken.

Ik moet er ook maar niet te veel bij stil staan hoor! Gisteren zijn we nog even langs de kinderboerderij gereden. Die is ook nog steeds dicht. En ik merk hoezeer zoiets simpels toch wel mijn favoriete plekje is!

Steeds en steeds meer merk ik welke dingen ik mis en wat belangrijk voor me is. En dat zijn echt de kleine dagelijkse dingen.

Maar goed, ik kan er sentimenteel over gaan doen maar het veranderd de situatie er niet van. Even volhouden en de cijfers van de besmettingen en doden zijn aan het dalen.

Vandaag is ook weegdag en mijn weegschaal is lief voor me! Bijna een kilo lichter deze week en dat terwijl ik vooral savonds snaaibuien heb. Heel vervelend, ik moet maar eens gaan kijken of ik savonds wat meer eiwitten kan gaan eten. Misschien houd dat die snaai honger tegen. En ik heb het al vaker gezegd, ik snap niks meer van dat lichaam van mij! Want zo super gezond heb ik deze week niet gegeten en ik ben afgevallen. Echt onbegrijpelijk soms! Ik herken mijn gewichts patroon na de operatie echt niet meer terug.

De verbouwing van de keuken is in volle gang. Een enorme zooi en stofbende is het in mijn woonkamer. Maar ja even volhouden en dan komt het wel goed.