Paaseitjes verleiding

De mensen die mij goed kennen weten het! Ik heb een paaseitjes probleempje! Want het probleem is namenlijk dat ik ze buitengewoon lekker vind. 🤭🙈

Tsja en laat het dan toevallig vandaag 1e paasdag zijn en de winkels al weken lang vol liggen met deze verleiding. Het positieve van de coronacrisis is dus dat ik niet naar de winkels ga waardoor ik nauwelijks tot niet verleid ben de afgelopen weken. En dat is maar goed ook. Want helaas afgelopen week kon ik de 1 plus 1 gratis aanbieding bij de Jumbo niet weerstaan. 4 zakjes met de lekkerste eitjes heb ik meegenomen en oh wat een spijt had ik daar al snel van.

Ik blijf er maar van eten en na een paar eitjes een stuk of 3/4 wordt ik er echt misselijk van. Ik krijg er geen dumping van maar na nummer 3 of 4 voel ik de misselijkheid opkomen en is het tijd om te stoppen anders gaat het wel mis.

Gisteren heb ik manlief gesmeekt ze alsjeblieft op te eten (zie mijn weekvlog die vandaag online komt) het is verschrikkelijk die verleiding.

18 jaar geleden was ik bij een vriendin en had ik een zoon van 2 maanden oud die ik borstvoeding gaf. Van borstvoeding is bekend dat wat de moeder eet in de melk terecht komt. Chocolade werd in die tijd ook afgeraden als je borstvoeding gaf. Mijn vriendin had elk jaar een mega grote schaal op tafel staan met daarin alle smaken van de Jamin paaseitjes!😱😱😱 OMG, een walhalla voor mij en ik kon het niet laten om van alle smaken er eentje te proeven en ondanks dat ze me waarschuwde, doe nou niet is niet goed voor je moedermelk, deed ik het toch. En jawel een dag later had ik een baby die helemaal onder de pukkeltjes zat 🤣🤣🙈 Maar hij had er verder geen last van gelukkig.

De eitjes zijn nu op en meer ga ik er ook niet in huis halen. Ik ga zo even de paaseitjes voor de kinderen verstoppen en dan ben ik echt paaseitjes moe 🤣

Vanmorgen even op de weegschaal gestaan want na mijn enorme slechte snaai en snoep week wilde ik toch even weten wat de schade is. 1 kilo zwaarder dan een week geleden. Dus ik heb geluk gehad en de schade is beperkt gebleven. Maar aankomende week wel weer even balansen.