Gelukkig afgevallen

Wat een rare weken toch momenteel. Ik heb me er inmiddels wel bij neergelegd dat iedereen thuis is en dat er geen moment even rust is. Maar prettig vind ik het niet.
Maar nog even volhouden want de cijfers van het aantal besmettingen en doden is aan het dalen. En dat is goed nieuws.

Het is erg mooi weer momenteel en gelukkig trekken de mensen er niet massaal op uit. Ook ik ben gisteren niet op pad geweest maar ben thuis gebleven. Helaas wel verbrand in mijn gezicht zag ik vanmorgen 🤔 ik lijk wel een kreeft. Maar maakt niet uit ik hoef er toch niet op uit. 😊😉 dat is dan weer het voordeel van dat corona gedoe.

Het eten is afgelopen week super goed gegaan op zaterdag en zondag na. Pfff enorm veel gegeten gisteren en zaterdag. Dat doe ik ook niet meer weer, voelde me er ook helemaal niet lekker door.
De hele week heb ik op de weegschaal gestaan en gelukkig ben ik 1.8 kilo lichter dan vorige week maandag. Ik was eigenlijk nog meer kwijt maar door al dat gevreet ook weer wat zwaarder. Maar ja, van maandag naar maandag gerekend ben ik toch netjes weer wat gezakt.

Ik heb afgelopen week 2 keer hard gelopen. Bij de 2e keer had ik zo’n enorme spierpijn nog van de keer ervoor dat het niet heel erg lekker ging. Maar toch wel een rondje van 4.2 kilometer gelopen. 👍

Ik ben ook nog steeds aan het vloggen, maar de vlogs worden erg saai doordat ik alleen maar thuis zit en dus nauwelijks tot niet op pad ga en kan. Er gebeurt weinig. Zou leuk zijn als mensen mijn vlogs gaan kijken en gaan abonneren maar dan moet ik wel wat leuks met die dingen gaan doen.

Tsja dus verder ook geen bijzonder nieuws!