Zonder suiker

De afgelopen dagen heb ik me weer netjes aan de 6 keer per dag eetmomenten schema gehouden. En vanmorgen werd het beloond. De weegschaal gaf aan dat ik een kilo lichter ben dan vorige week. Erg fijn, want ik voelde me niet lekker in mijn vel met wat kilo’s meer.

Afgelopen week was dus een goede week. Ik heb ook het ontbijten weer opgepakt, elke ochtend 2 crackers met kaas. Tussendoor een banaan, als lunch magere kwark met slimpie en een banaan of druiven, tussendoor een body en fit smart bar (eiwitreep), het avond eten verschilt, en in de avond een bakje ehrmann pudding met druiven en een lepel lijnzaad. Zo ziet mijn eetschema er nu uit. En dat bevalt goed! Ik merk ook meteen dat de suikers even weg zijn, ik heb meer energie. Echt apart om te merken wat suikers met mij doen. Het maakt me echt moe, sloom en energieloos.

Gisteravond zijn we weer met Iwan wezen klimmen! Echt leuk om te doen af en toe. Het ziet er wel stoer uit in ieder geval 😂👍 ook al durf ik niet te hoog. Ben wel een watje als het om de hoogtes gaat. Maar ik zie het als een leuke uitdaging.

Morgen ga ik naar de kapper, aangezien mijn haar nog steeds aan de oranje kant is , ga ik het morgen bij de kapper laten fatsoeneren. Het spannend, ben erg benieuwd, want ik kleur het altijd zelf. Ik wil nu wat meer kleuren in mijn haar.

Ik ben tegenwoordig niet alleen via mijn blog te volgen maar ook via een vlog! Echt zo grappig om te doen. Ik probeer in mijn vlogs een stukje van mijn leven te laten zien en het leven met een gastric bypass. Ik moet er nog een goede draai aan gaan geven. Maar dat komt wel goed, dat heeft even tijd nodig.

Deze week zet ik weer mijn schouders eronder en ga ik verder met mijn eetschema! Ik kan dat 😊👍