Dikke dumping

Ben herstellende van een duidelijke dumping! Een eigen schuld, dikke bult dumping. Want ik had een snaaibui en ontzettend veel zin in chocolade. Bij gebrek aan een chocoladereep heb ik me vergrepen aan de chocoladevlokken 🙈 1 handje, 2 handjes enz,… geen idee hoeveel ik genomen heb en daarna heb ik het weggespoeld met chocolademelk van optimel! Tsja en daarna ben ik op bed gaan liggen, na een paar minuten voelde ik het al opkomen. Ontzettend misselijk en het gevoel flauw te vallen.

Ben snel naar beneden gegaan en op de wc gaan zitten. Oh man wat een naar gevoel is dat, zo vreselijk misselijk maar er komt niks omhoog, zo misselijk dat ik er echt bijna van flauw val. Mijn man stelde voor om even naar buiten te gaan. Goed plan en met mijn jas aan en op blote voeten heen en weer in de tuin gelopen. Pfffff, en heel langzaam zakte de misselijkheid weg. Ben altijd wel blij dat dit bij mij geen uren duurt.

Ik lig nu weer in bed en voel me nog wat beroerd en heb hoofdpijn. Nah, voorlopig dus klaar met het snaaien van chocoladevlokken. Echt een domme actie van mij. Dit zijn momenten dat ik dus vergeet dat ik een bypass heb en dat oude gewoontes naar boven komen. Ben wel blij dat ik gestraft werd want dit doe ik niet meer weer. Bah echt zo naar. Ik eet ook geen noten meer, ben daar toen ook zo misselijke van geweest. Nee laat maar,….. haha en zo werkt die bypass nog steeds wel 👍