Drukke weken

Afgelopen week was weer een week zoals ik die liever niet wil kwa eten. Veel snoepen en snaaien en vooral de avonden zijn moeilijk. Echt balen.

Vandaag, maandag, was het weer weegdag. Balend stapte ik die weegschaal op en durfde bijna niet naar die cijfers te kijken. Tot mijn stomme verbazing was ik zelfs lichter dan vorige week. En wel een hele kilo. Ik heb dit al eens vaker in mijn blog gezegd, maar ik snap echt niks meer van mijn lichaam. Echt zo raar, om te snoepen en veelste veel te eten en dan af te vallen. Het gaat er bij mij niet in, ik snap er niks van, echt niet.

Maar oké, ik ga er verder niet over klagen 😊. Afgelopen week was weer een drukke week. En ook deze week beloofd weer een drukke te gaan worden.

Vandaag wel erg leuk nieuws gekregen, want mijn contract wordt verlengd en manlief krijgt een vast contract. Echt super, het zijn mooie stappen voor onze toekomst. Zeker ook omdat ik echt een leuke baan heb en echt hoop dat het zo door kan gaan.

Morgen is het dinsdag en had ik altijd een lekkere dag met David! Ik noemde het altijd mamadag. Dinsdag was de enige dag dat hij niet naar de peuterspeelzaal gaat. Maar helaas morgen komt daar een einde aan want hij gaat wennen op de kleuterschool. Vanaf nu gaat hij elke dinsdagochtend naar schooltje 😥😥😥😥 oh man, ik ga hem zo missen. Ik vond het zo gezellig die dinsdag. Vaak ging ik op dinsdag naar mijn moeder in Lochem met de trein. Echt een uitje wat heel gezellig was. Dat kan dus nu niet meer. 😥 gelukkig heeft hij op vrijdag wel een halve dag, dus ik denk dat ik gewoon een keer op vrijdagmiddag naar Lochem ga met de trein als uitje. Tsja aan alle leuke dingen komt uiteindelijk een einde. Er komt wel weer iets leuks voor terug denk ik dan altijd maar.