Snaaien, dumpingen en vazen

Oke ik ga het toegeven! Ik heb een vazen fetisj 😂😂😂 in alle winkels moet ik altijd even stil staan bij de vazen en alle vazen vind ik mooi! Ook moet ik altijd even de vaas vasthouden. Vorige week was ik klaar met de overvolle vazenkast. Ik heb zoveel vazen en potjes en waxinelichthouders dat mijn kast echt uitpuilt. Dus met pijn in mijn hart alles uitgezocht en enorm veel weggedaan. Op Facebook hebben we een site van de wijk waar ik in woon. Op deze site heb ik de spullen gezet, en ik heb er iemand enorm blij mee kunnen maken.
En dat gaf wel een voldaan gevoel, ze was er zo ontzettend blij mee. En ik ben ook blij want er is weer ruimte voor nieuwe vazen hahaha nee hoor, ik ga proberen mijn verslaving in te perken.

Helaas is een andere verslaving wel weer de kop opgestoken. Mijn snaai verslaving, het is momenteel zo erg dat ik echt alles eet en er zelfs dumpingen van krijg. Heel vervelend en ook op de weegschaal is het zichtbaar. Vorige week maandag heb ik voor het eerst niet gewogen en ook voor morgen weet ik niet of ik het wel wil weten.
Ik zit ook erg slecht in mijn vel en heb te kampen met flinke syndroom van tietze aanvallen. Ik ben enorm verkouden en heb daardoor ook veel hoofdpijn. Dus ik voel me even simpel gezegd echt KUT.

Van mij mag het echt wel weer lente worden. Ben wel klaar met dat ziek zijn, echt niet leuk meer. Vandaag woedt er een flinke storm over Nederland. En ondanks dat ik storm wel leuk vind, zit ik toch echt liever even in het zonnetje.
Maar ja,….. klaag, klaag, klaag en klaag.