De uitslag

Gisteren moest ik naar Velp voor de half jaarlijkse controle. Ik had online mijn bloeduitslagen al gezien en had dus al gezien dat er wat veranderd was.Er zijn een aantal waardes aan de hoge kant b6 en b11 maar volgens de arts niks om me zorgen over te maken. Het is alleen maar een teken dat ik netjes mijn vitamines slik en het goed opgenomen wordt. Wat wel te laag was is het ijzer. Bij mensen met een gastric bypass is de minimale waarde 20 en mijn waarde is 10. Reden voor de arts om mij ijzer pillen te voor te schrijven. 2x daags 1 pilletje.

Nadeel van deze pilletjes is dat ze niet tegelijk met mijn calcium ingenomen mogen worden. Ze moeten 2 uur voor of 4 uur na de calcium tabletten. Heel gepuzzel dus om dat voor elkaar te krijgen. Helaas kwam ik er op uit dat ik elke dag om 06.00 het ijzer in moet nemen. Om 08.00 calcium & omeprazol. 13 00 calcium. 17.30 vitamines. 18.00 ijzer en om 22.00 calcium 🙈😱 pfff een heel schema en dankzij mijn fijne app op mijn telefoon gaat dat wel goed komen. Hoop ik 😬

Ik ben benieuwd hoe ik me ga voelen als het ijzer weer wat gaat stijgen. Voor de rest dus geen bijzondere dingen. Gewicht was 53.8 dus netjes.