Vreetbuien en gewicht

Al even gaat het niet zo lekker met het eten. Ik ben het ritme totaal kwijt en nu ik erachter ben gekomen dat ik van suikers geen dumping krijg, is het makkelijk om de koekjes niet meer te laten staan.

En daar baal ik enorm van!

Ik merk dat ik af en toe weer eetbuien heb en om eerlijk te zijn is het een lachertje met wat ik dan naar binnenprop in vergelijking met een paar jaar geleden. Maar ja, het gevoel om te eten en de snaaibuien zijn wel weer terug.

Ik doe mijn uiterste best momenteel om er weer een patroon in aan te brengen. Dus smorgens ontbijten, tussendoor fruit, lunch, tussendoor een eiwitreep, avondeten en savonds mijn wel bekende kvarg toetje. Dit is een eetpatroon waar ik mij het prettigste bij voel. Maar het valt niet mee om het ook te doen. Het was beter geweest als ik al die suikers niet uitgeprobeerd had of nog beter dat ik er gewoon dik op zou dumpen.

Kwa gewicht valt het allemaal reuze mee. Het is wel iets omhoog gegaan eerder zat ik rond de 53 kilo en nu gemiddeld op 55. Dus eigenlijk mag ik daar niet over klagen. Hoewel die 53 kilo wel veiliger voelt dan de 55 kilo.

De controles komen er ook weer aan. Op 31 januari moet ik weer naar het ziekenhuis. Voor die tijd, dus eigenlijk deze week moet ik weer bloedprikken en ik heb weer een eetlijst gekregen die ik bij moet houden. Ik ben erg benieuwd naar alle uitslagen.

Ik heb erg veel last van mijn onderbeen. En nee dit is geen excuus om niet te gaan sporten. Zelf denk ik dat het te maken heeft met dat ik altijd met mijn benen over elkaar zit. Deze week heb ik daar al op gelet. Raar om dan ineens niet meer met je benen over elkaar te zitten en dan een andere zithouding aan moet gaan leren.

Nou ja, hoe dan ook, het gaat allemaal wel redelijk en ook privé gaat het prima. Gisteren een leuke kaart gekregen van de basisschool om kennis te komen maken met mijn kabouter. Hij wordt over 3 maanden al 4! Damn wat gaat dat snel! Dochterlief heeft een nieuwe functie bij de jumbo en zit nu achter de kassa. Erg leuk om te zien. En die andere meid van mij is op dit moment bezig met cito toetsen en aankomende weken gaan we scholen bezoeken. Spannende tijden dus! Oh ja en ik ben van 16 naar 20 uur gegaan! Ook erg fijn!