Ijs en ijs koud

Afgelopen weekend was het zover, de grootste kerstmarkt (zeggen ze) van Gelderland in de Arnhemse binnenstad. Met een dikke jas en fleece handschoenen aan richting de stad. Iets wat ik normaal leuk vind was een ellende, want helaas stond er een erg koud windje, zo koud dat het voor mij niet te doen was. Ik kreeg het zo waanzinnig koud, dat ik me in moest houden om niet te gaan huilen. Echt zo ontzettend klote voelde ik mij! En niemand die dat snapt. Ik voel me dan zo opgelaten en een enorme zeur, het was echt pijnlijk. Ik merkte zelfs dat ik mijn lippen niet goed meer kon bewegen en praten dus moeilijk ging. Zodra ik tijd heb deze week ga ik echt op zoek naar ubersexy thermo onderkleding. Want dit is niet leuk meer. En dan is het eigenlijk nog niet eens zo heel erg koud buiten. Het vriest niet en er ligt geen sneeuw. Dus ik vrees echt voor de echte winter. Mijn thermo zoektocht gaat beginnen. Want anders gaat het nog veel meer dagen verpesten en dat terwijl ik de winter zo leuk vind! Een groot nadeel dus van de gastric bypass!

Gisteren (maandag) was het weer weegdag. Weer aangekomen. 0.2 kg dit keer, bah bah,….. gaat niet lekker zo! Inmiddels al 4 kilo zwaarder dan afgelopen zomer. Tijd om er wel echt serieus wat aan te gaan doen. Volgende week is het kerst, na de kerstdagen ga ik weer mijn nette eetpatroon oppakken. Ik wil niet boven de 55 kilo uit komen en gisteren woog ik 54.9 dus ik ben er al bijna. Voel me ook echt mega dik. Vandaag zei mijn moeder ineens, je ziet er beter uit dan een poosje geleden. Met andere woorden, je wordt weer dik, althans zo interpreteerde ik het. Want zij vind dat dunne maar niks. Dus tijd om te minderen met eten als het begint op te vallen. Nee ik ga niet lijnen of op dieet. Ik ga mijn oude patroon weer oppakken. πŸ’ͺ

Tsja en dan dient zich mijn oude klacht ineens weer aan. De steken links naast mijn navel. Daar waar ik al 2 keer spuiten voor heb gehad. Die spuiten werken 6 weken en de laatste was 9 weken geleden. En dat is te merken. De pijn is terug. Morgen toch maar even weer vitalys bellen voor overleg. Oh ik heb zo geen zin in weer een buikoperatie. Weer 6 weken niks mogen tillen enzoπŸ₯΄πŸ™„ maar ja dit is ook niet leuk meer. En de pijn begint steeds erger te worden. En om nou om de 6 weken zo’n spuit te gaan halen vind ik ook niet prettig. Dus ja, hoe dan ook, ik vind het klote!

Nou na al dit geklaag even denken of ik ook nog iets positiefs te melden heb πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ€­ ja de uitverkoop is begonnen dus de komende maand lekker shoppen en leuke kortingen pakken.

Volgende week zijn de kerstdagen en ik heb er zin in! πŸŽ„πŸŽ„Morgen nog een halve dag werken, en maandag stoppen we tegen 15.00 voor een kerstborrel en daarna zijn we vrij tot na oud en nieuw. Vind ik dat leuk? Uh nee, dat thuis hangen is niks voor mij. Ik hou van ritme en bezig zijn. Hoewel een dagje bankhangen en wat husselen in huis ook echt heerlijk is. Maar mijn werk en collega’s zijn ook leuk!

Nou mensen ik ga afsluiten en ga lekker mijn oogjes dicht doen. Hopelijk heb ik vannacht niet te veel last van de zenuwpijn in mijn buik! πŸ™‹πŸΌβ€β™€οΈ