Afgevallen, veel gegeten en een update

Afgelopen week was een wisselende week. Op zich had ik netjes gegeten, maar ook wel wat gesnoept en in het weekend ben ik los gegaan op de stokbrood en vette kaasjes en lekkere hapjes. 2 avonden achter elkaar.๐Ÿ™ˆ En maandag was weer weegdag en tot mijn stomme verbazing was ik 1,8 kilo lichter dan vorige week. Echt he, soms snap ik helemaal niks meer van mijn lichaam. Als ik dit soort weekenden had gehad toen ik nog geen gbp had dan wist ik al dat ik op maandag altijd aan was gekomen. En flink ook! Maandag is altijd weegdag geweest voor mij. Nou ja, hoe dan ook, je hoort mij deze week niet klagen over mijn gewicht ๐Ÿ˜‡.

Afgelopen zondag (1 december) kon ik het niet meer aan. De kerstboom moest er gewoon in komen. Dus ik ben totaal van mijn principes afgestapt dat de boom er voor 5 december niet in komt. En eerlijk gezegd, vind ik het wel een beetje raar. Want nog 2 dagen en dan is het pakjes avond. En dit jaar dus met kerstversiering. Ik weet ook niet of ik dat volgend jaar nog een keer doe. Ik denk dat ik dan braaf tot na 5 december wacht.

En black friday hebben we achter de rug. Ik vind het eigenlijk vreselijke onzin. Maar okรฉ, ik ga bekennen dat ik toch wel 3 blackfriday deals heb gescoord waarvan ik echt wist dat het afgeprijsd was. Bij fit for me weer eiwitrepen besteld en chocolade repen zonder suiker, kleding (broek, coltrui en blouse) bij de veromoda en bij mijn favoriete schoonheidssalon een leuke tandenbleek deal gescoord. En zaterdag staat de afspraak voor het bleken. Ben erg benieuwd. Ik heb dat al eens eerder gedaan toen ik ging trouwen. Het was toen wel erg mooi geworden. Het staat toch net even wat frisser. Dus dat!

Maandag was het half jaarlijkse bezoekje aan mijn tandarts. Ik ga naar een speciale angst tandarts. Echt zo bang als dat ik altijd geweest was, zo relaxed ga ik er nu heen. Echt super en ze hebben me goed van mijn angst af geholpen. Ze hebben mij zoveel vertrouwen gegeven en helpen mij zo goed, ik ben ze daar erg dankbaar voor. Een aanrader! Ik kreeg een compliment over dat alles er zo netjes en rustig uitzag. Nog even foto’s gemaakt en ook daar was niks op te zien. Echt fijn, over een half jaar pas weer terug. ๐Ÿ‘๐Ÿ’ช

Ja en verder heb ik vandaag een drukke dag achter de rug. Vanmorgen met dochterlief naar de kindercardioloog in Nijmegen, toen meteen door mijn vader ophalen voor nieuwe schoenen en boodschappen, toen mijn kleine vriendje ophalen bij opa, daarna met hem naar de kinderkapper, en ik ben zo trots want dit was de 1e keer dat hij netjes bleef zitten en niet hoefde te huilen en er een heel drama van te gaan maken. Wel hebben we de raarste gezichten bij hem gezien, want haren knippen doet hartstikke pijn joh. Toen naar huis even snel een broodje gegeten en begonnen met surprises maken, nog even naar de action voor kadootjes en weer verder met gedichten maken, dochterlief naar sport brengen en thuis weer verder knutselen. Pffffff, wat een dag, alleen maar bezig geweest met en voor andere mensen. Wel even een moment gepakt door even te gaan douchen. Want ik heb geleerd van de psycholoog dat ik die momenten echt even in mijn dagen moet gaan plannen. Afgelopen nacht ook erg slecht geslapen, omdat ik wist dat deze dag druk zou gaan worden en eigenlijk de hele week gaat druk worden. Geen tijd voor mezelf, iets wat zo hard nodig is. En door alle drukte stapelt het huishouden zich op. Donderdag pas tijd om het huishouden op te pakken.

Het hakt er toch wel behoorlijk in hoor die 2 dagen werken. Grappig hรจ, het zijn maar 2 dagen, maar met mijn drukke gezin best moeilijk te combineren. Ik merk echt dat het wel zwaar is. In januari maar eens een weekje vrij plannen of februari.

Verder heb ik ook soms weer last van de stekende plek links naast mijn navel. Niet zo erg als dat het was, maar het is wel weer terug. En daar baal ik best van. Ook heb ik soms een raar gevoel rechts naast de ribben, alsof er iets tegenaan drukt en beweegt. Ik vermoed een stuk darm, maar toch wel een puntje om in de gaten te gaan houden.

Ik heb trouwens weer wat dingen uitgeprobeerd. Een paar pepernoten en geen last van gehad. Bij de hapjes zaterdagavond heb ik gewoon thee gedronken en geen last van gehad. Het lijkt erop dat ik goed tegen suikers kan. Maar goed, ik doe het voorzichtig, ik eet 5 pepernoten en niet een hele hand vol. En toch na die paar pepernoten is het goed. Ik ben dan verzadigd, geen behoefte om dan een hele zak leeg te gaan eten.

Nou dat is wat mij momenteel bezighoud. Volgende post gaat over de tandenbleek sessie! Ik ben benieuwd.