Sinterklaas en suikers

Het is weer zover, hij is er weer, sinterklaas en zijn geliefde pieten! En dat betekent dat de schappen weer vol met snoep liggen! Suiker, heeeeelllll veeelll suiker, heel heel veel suiker. Zaterdag hebben we sinterklaas aan de Rijnkade opgehaald. Prachtig, wat een feest en wat vinden die kids dat super leuk. Mijn kleine vriendje kreeg heerlijke pepernoten die rijkelijk werden uitgedeeld. Na al het feesten even naar de korenmarkt voor een kopje thee, en ik kon het niet laten ik heb wat pepernoten gesnoept. 🙈 En echt ik had geen idee wat dat met me zou doen. Maar ze lagen echt zo verleidelijk op tafel dat ik het risico genomen heb. En nergens last van gehad. Het lijkt erop dat ik wel tegen suikers kan, maar dat het echt de vetten zijn die ik niet kan verdragen. Maar goed, de hoeveelheid wat ik snoep kan je eigenlijk ook niet op dumpen.

Vandaag was het weer weegdag en ik woog een halve kilo zwaarder dan vorige week. Die cijfers staan me niet zo aan op de weegschaal. Er mag wel een kilo of 2 vanaf, maar dat mag ik eigenlijk niet hardop zeggen. Die cijfers op de weegschaal blijven een dingetje!

Ik heb momenteel wat last van mijn maag. Af en toe steken en eten wat niet helemaal lekker valt. Vanmorgen zwarte stukjes in mijn ontlasting, maar kan ook van het etentje van gisteren komen. Ik hou het in de gaten.

Ik heb ook een mailtje gekregen na aanleiding van mijn vraag of ik nog bloed moet laten prikken. In december komt er een mail met het een en ander over de controles enz,…. Het is echt heel raar om anderhalf jaar intensief begeleid te worden en ineens is er niks meer. Ik ben dus benieuwd wat er aan gaat komen.

Heb ik al verteld over mijn nieuwe grootste liefde? Mijn elektrische onderlaken? 🤭 OMG, zo lekker, dat had ik 30 jaar eerder moeten hebben. Heerlijk die warmte en zo goed voor mijn spieren. Voor 15 euro bij de Albert Hein. Heerlijk en dit gaat DE aankoop van het jaar worden! 😉