All you can eat buffet

Vandaag is het weer maandag weegdag! Vanmorgen halve kilo lichter dan vorige week. Gewoon netjes dus, het schommelt mooi.

Donderdag een leuke sessie gehad van de lichaams belevings groep. Erg mooi hoe iedereen elkaar goed begrijpt en dat veel dingen herkenbaar zijn. Als opdracht heb ik meegekregen een moment voor mezelf te gaan pakken. Gewoon plannen dat ik even niet door mijn gezin, huishouden of werk wordt opgeslokt. Een hele uitdaging! Ben benieuwd of dat gaat lukken.

Vrijdagavond hadden we een team uitje. Een theaterdiner show met een ordinair tintje. Erg gelachen! En voor het eerst een buffet gehad. En jawel mijn ogen waren groter dan mijn maag. Ik merkte dat ik het erg jammer vond dat ik niet zoveel kon eten. Ik had mijn hele bord wel vol kunnen scheppen. Even een baal momentje, maar ik weet dat het eten lekker is maar dat mijn gezonde lijf meer waard is. Wat ik ook merkte was dat ik mezelf niet in kon schatten kwa breedte. We moesten door een pad met stoelen lopen en ik wist niet of ik er nou wel of niet doorheen kon en of ik wat dwars moest lopen of er gewoon recht doorheen kon lopen. Een hele vreemde gewaarwording! Wel voelde ik me heel vrij! Ik durfde te dansen en je mocht op de stoelen staan. En zonder erover na te denken of ik dik was of gene had deed ik het. Ik beseft me pas later dat ik me heel vrij voelde.

Zaterdag en zondag was mijn huis aan de beurt. Achterstallige was wegwerken en even alles netjes opruimen en poetsen. Ook nog andere stoelen gehaald voor aan tafel. Maar kweet het niet, vind het nog niet echt wat.

Tsja en dan vandaag. Wat een gekkenhuis! Smorgens kids naar school brengen dan een uur in de file naar het werk, drukke dag op het werk, een uur in de file naar huis, meteen koken, daarna de kleine man ophalen, kleine in bad want moest spugen en daarna naar bedje en toen, zat ik op de bank met een heerlijk bakje stracciatella kvarg met besjes en frambozen. Helemaal gaar en klaar ermee. En morgen weer een drukke dag en dan woensdag weer werken. Ik ga zo ook lekker vroeg naar bed ben er echt klaar mee!