Verkouden

Wakker geworden met een enorme niesbui! Fijn hoor dat verkouden zijn NOT. Mijn buikspieren doen er gewoon pijn van. Maar ja, verder voel ik me prima.

Vandaag heb ik weer een lichaamsbelevings sessie in Velp. Ik ben erg benieuwd wat dat weer met me gaat doen?

Ik ben erg aan het snaaien de afgelopen week. Soms heb ik ook echt honger. Ik moet echt mezelf weer even een schop onder de komt geven om goed te blijven eten en al dat snaaien achterwege laten. Ik merk nu echt wel meer dan een jaar na de operatie dat slechte gewoontes er weer in sluipen. Ik ben echt minder voorzichtig met mijn minimaagje dan een jaar geleden. Ook ben ik aan het uittesten of ik kan eten en drinken tegelijk en dat gaat prima. Helemaal niet volgens de richtlijnen. Want je moet echt een half uur tussen eten en drinken laten. Anders spoel je al het eten zo door naar je darmen.

Ik wil ook graag, nou ja graag? Laat ik het anders zeggen, het lijkt mij verstandig om ook even een bloedcontrole weer te laten doen. 😉 Ik wil toch graag wel even weten hoe het met alle waardes gesteld is.

Wat zei de weegschaal deze week? De weegschaal gaf aan dat ik aangekomen ben. Niet zo vreemd na al die vreterij en gesnoep. Voornemen om volgende week even weer basis te gaan eten. Netjes 6 keer op een dag en geen gesnaai. Ben benieuwd,……😇😊