Spuit in mijn buik en de psycholoog

Afgelopen week heb ik weer een injectie in mijn buikwand gekregen. 7 weken geleden had ik deze spuit ook al gekregen, het zorgt ervoor dat de zenuw die gevoelig is lam wordt gelegd en er zit een ontstekingsremmer in. Ik ben dan ook erg blij dat de eerste spuit al zo goed zijn werk had gedaan. En deze tweede spuit gaat mij voorlopig ook weer even van die vervelende zenuwpijn afhouden. Ik had niet verwacht dat dit zou helpen, na de eerste spuit was ik er nogal sceptisch over en eigenlijk had ik me al weer voorbereid op een volgende operatie.

Donderdag had ik weer 2 uurtjes samen met de lichaamsbelevingsgroep en de psychologen. Een heftige maar leerzame sessie. Deze sessie heeft me wel wat gedaan, vooral de verhalen van mijn lotgenoten vind ik best zwaar en heel herkenbaar. Ik wil er eigenlijk ook nog niet te veel over kwijt, want het was best pittig en ik weet nog niet helemaal wat voor een plek ik dit moet geven.

Na deze heftige sessie ben ik 2 dagen naar mijn moeder geweest met de kinderen want het is herfstvakantie. Maar, oh man, buiten dat het altijd fijn is om daar te zijn en het altijd leuk is om mijn moeder te zien, merk ik wel dat ik er doorheen zit. De 2 kids waren erg druk en vervelend en ik merk dat ik het niet meer aankan. Mijn werk is druk en ik leer elke dag nieuwe dingen, mijn huishouden is pittig, mijn relatie is rumoerig, mijn hoofd is vol, elke dag afspraken en rekening houden met, ik begin mezelf te verliezen! Ik heb er lichamelijke klachten van en de huisarts wou dat ik een gesprek met haar aanga om dingen even in kaart te gaan brengen aangezien ik de lichamelijke klachten van een burnout heb. Ik, een burnout? Nee joh, gewoon een kwestie van volhouden! Aankomende week is buiten dat het werk even druk is, een rustige week, mijn agenda is leeg en dat wil ik even zo houden. En ook voor de komende tijd ga ik proberen zoveel mogelijk verplichtingen buiten de deur te houden. Gewoon even niks,….. voor zover dat mogelijk is met mijn drukke leven.

Ik moet zeggen dat het eten ook weer redelijk slecht is. Ik had het 2 weken geleden waar mooi opgepakt, een mooi schema en alle voedingsstoffen kwamen weer aan bod. Maar ik merk dat dat weer weggezakt is. Morgen dan toch maar weer even mijn best doen om het op te pakken, een relatief rustige week, dus even mijn schouders er weer onder zetten. Ik ben ook wel benieuwd wat ik weeg morgen. Hoewel ik wel erg mooi stabiel ben.

Nou na al deze klaagzang over mijn leven ga ik maar weer even een trommel was ophangen 😉