Syndroom van tietze en weer afgevallen

Vorige week heb ik mijn oude eetpatroon weer weten op te pakken. Netjes 6 eetmomenten op een dag en plannen wat ik eet. En dat gaat goed. Ik heb ook geen snoepjes meer in huis en dat scheelt ook al enorm. Het brood hou ik momenteel beperkt. En het heeft resultaat. Vorige week tikte ik de 54.4 aan en vanmorgen was ik 51.2 een lekker verschil en dat alleen maar omdat ik even mijn oude eetpatroon weer heb opgepakt. Dus eigenlijk hoef ik er weinig voor te doen. Vroeger kocht ik me weer helemaal suf aan allerlei dure dieet producten en tegenwoordig is het een kwestie van even een stapje terug.

Smorgens ontbijten met 2 beschuit of 2 crackers met kipfilet. Tussendoor een banaan. Als lunch 2 koolhydraatarme boterhammen met 20+kaas. Tussendoor een chocolade eiwitreep van body en fit. Avond eten verschilt vaak een groente schnitzel met ketchup of roerbak groentes met gebakken aardappeltjes of als ik niet zo’n honger heb een wrap met kipfilet, sla en een dressing. Als avond snack een bakje kvarg met een eetlepel lijnzaad en besjes.

Tsja en daarna een rare gewoonte. Ik neem altijd iets te eten mee naar bed. Geen idee waarom maar ik doe het mijn hele leven al. Ik maak altijd kwark muffins met appel, besjes. Ze zijn zo lekker. Ik bak er altijd 14 en dan gaan ze de vriezer in. Echt zo lekker en ik kan dan 2 weken lang ervan eten.

Momenteel heb ik weer erg veel last van mijn syndroom van tietze. Het zal met de omslag van het weer te maken hebben en de stress die ik momenteel heb. De steken in mijn borst zijn erg gemeen en weer heel erg beangstigend. Het is een poosje weg geweest, maar momenteel dus weer volop aanwezig helaas. Het trekt ook helemaal naar mijn schouders, nek en hoofd. Ik ben er dan afgelopen weekend behoorlijk geveld door geweest. Ik hoop dat het snel weer voorbij is. Echt heftig deze aanvallen.