Aangekomen en eetbuien

He bah, in plaats van dat ik me aan mijn woord houd en netjes mijn eetschema weer oppak gaat het alleen maar slechter. En dat is te zien op de weegschaal helaas. Ik eet erg veel tussendoor buiten de 6 eetmomenten die ik heb op een dag. En vaak zijn het suikervrij snoepjes of brood. Vooral brood eet ik veel.

Ik ben echt een broodverslaafde. Altijd al geweest. Ik vind een boterham lekkerder dan een warme maaltijd. Vroeger kon ik een zak bolletjes zo alleen achter elkaar op eten. Heerlijk met bebogeen (karamel pasta) of crème paté. En dan echt dik belegd een potje bebogeen was zo op en een pakje crème paté per zak bolletjes. Die tijd is wel geweest dat kan ik echt niet meer. Maar 2 boterhammen met kaas gaan er prima in. Tsja,…. Het is en blijft lastig ook met een maagverkleining.

Maandag woog ik 53.9 ben dus aangekomen en best veel. Zeker 2 kilo. Ik moet wel gaan oppassen dat het niet weer heel hard omhoog gaat. Vandaag tot nu toe nog niks gesnaaid. Ik. Heb me. Nog netjes aan de eetmomenten gehouden. Ik moet dat wel blijven doen en meer eiwitten gaan eten. Want eiwitten verzadigen meer dan koolhydraten. Misschien toch maar even flink wat kwark gaan inslaan met vruchten en noten erdoorheen hmmmmm ook lekker!

Verder gaat het goed met me. Mijn werk went en alles gaat zijn gangetje.

Afgelopen weekend ben ik 44 geworden. Pfffffff, wat gaat dat vreselijk hard. En oh wat heb ik een spijt dat ik niet al veel eerder die maagband heb ingeruild voor een bypass. Maar ja, daar moet je wel echt aan toe zijn. En ik heb het altijd eng gevonden.