Druk

Poeh, even een poosje niks kunnen schrijven omdat ik gewoon de tijd er niet voor kon vinden. Wat een drukte! Echt niet leuk meer. Druk met werk, druk met de kinderen, druk met klusjes in huis, afspraak hier en afspraak daar, die wil dit en die wil dat, druk met van alles! Ik wordt een beetje geleefd momenteel. De dagen vliegen voorbij, zo gaan de dagen ook een stuk sneller richting kerst. 🎉😂

Met mijn gewicht gaat het goed. Ik kan nu echt wel zeggen dat ik stabiel ben. Het hangt rond de 52 kg. Soms iets meer en soms iets minder. Maar altijd rond die 52. Mijn eetpatroon is momenteel ronduit slecht. Het ritme is behoorlijk weg en ondanks dat ik echt wel gezond eet is het snaaien meer geworden en soms vergeet ik te eten. Eigenlijk heel slecht want ik moet echt wel mijn patroon blijven handhaven om 2 redenen. *1 omdat ik niet meer aan wil komen *2 omdat ik wel alle vitaminen binnen moet zien te krijgen. Het is dus erg belangrijk dat ik het weer oppak. Op de dagen dat ik werk is het patroon wel beter. Dat komt omdat ik het netjes in een trommel meeneem en dus geen kans zie om tussendoor andere dingen te eten of om het te vergeten.

Met mijn werk gaat het steeds beter. Ik begin de programma’s steeds beter te snappen en ook de regels van het boekhouden begin ik aardig door te krijgen. Ik merk wel dat als ik het werk niet af krijg het wel blijft knagen. Vandaag erg druk geweest. De dag vloog voorbij. Dat is wel echt lekker! Ik ga er nog wel een beetje met een lichte tegenzin en heimwee gevoel naar toe. Maar dat zal vanzelf wel weggaan naar mate ik het steeds beter ga snappen. Het gaat in ieder geval al een stuk beter dan een poosje geleden.

Vorige week was ik met mijn moeder aan het shoppen. Ik was in een boetiekje en ik moest even wat passen. Helaas maatje S was te groot en kleiner was er niet. Och zegt die verkoopster, ja dat is dan het nadeel van zo’n mooi slank figuur hé, dan zijn dingen al snel te groot! Uhm, ik heb maar een glimlach gegeven want eigenlijk wist ik niet wat ik met die opmerking aan moest. Ik? Een mooi slank figuur? Nah, dat was nieuw voor me, en ik heb toch al veel opmerkingen gehoord van verkoopsters. Maar deze? Ik voel me nog steeds dik! Merk dan wel dat mijn hoofd niet mijn lichaam volgt. De ergste vond ik een paar jaar geleden. Toen ik iets niet paste en de verkoopster vervolgens een leuk alternatief voor me had, ze kwam toen aanzetten met een heel wijd vormloos lang blouseshirt! Wauw, wat een verdriet ging er op dat moment door me heen, dus zo zag ze mij, als een grote zak aardappelen waar een stuk vormloos stof omheen moest. En nog steeds heb ik moeite om die winkel binnen te gaan. Dat gevoel ga ik nooit meer vergeten.