Spuit in mijn buik

Afgelopen maandag moest ik naar de chirurg voor die pijnlijke plek links naast mijn navel. Ik mocht op de tafel gaan liggen en de chirurg had al snel de plek te pakken. Terwijl hij met 2 vingers op de plek drukte moest ik proberen een stukje overeind te komen. Oh wauw dat deed ontzettend veel pijn. Conclusie dat het toch een zenuw is in de buikwand die klem zit of ontstoken is.

Zegt die beste man ineens, ik ga even de spuit klaar maken. Uhm spuit? Ja je krijgt een spuit met een pijnstiller en antibiotica. Uhm okayyyyyyy,…..

Het was een flinke spuit kan ik jullie vertellen. Dus spuit in mijn buik en het was een akelig gevoel. Maar oké, alles om van de pijn af te komen is goed.

Nadat ik van de tafel af was geklommen vroeg hij meteen of ik nog iets voelde. Geen idee eigenlijk nog. Als het niet voldoende werkt krijg ik over 6 weken weer zo’n spuit. Bij het verlaten van de ruimte vroeg hij het weer, voel je iets? En weer had ik geen idee wat er dan anders zou moeten zijn zo snel al!

Inmiddels ben ik 4 dagen verder en ik weet eigenlijk niet goed of er iets veranderd is. Ik heb nog steeds wel pijn, maar het lijkt wel verplaatst ofzo. Ik zal er deze week eens goed op letten.