Jaarlijkse controle

Afgelopen donderdag had ik de jaarlijkse controle. Eerst naar de arts, alle bloeduitslagen waren op zich goed. B12 was wel aan het zakken. Maar nog geen reden om er wat aan te doen. Ik ben doorgestuurd naar een chirurg die gespecialiseerd is in buikwand problemen. Want ik heb nog steeds last van een brandend en stekend gevoel op 1 plek in mijn buik. Het kan een beklemming zijn van een zenuw zijn in de buikwand. Ze kunnen dat opereren. Nah daar zit ik helemaal niet op te wachten, maar ja als dan de klacht verholpen is. Ik heb ook een andere maagbeschermer voorgeschreven gekregen om uit te proberen. Deze maagbeschermer is lager gedoseerd maar zorgt er wel voor dat ijzer voldoende opgenomen wordt in het lichaam.

Daarna moest ik even naar de diƫtiste. Ze was tevreden over mijn eetpatroon. Echter zag ze dat sinds mei toch mijn gewicht weer gezakt was. Als het nu nog verder zakt moet ik weer contact opnemen.

De afgelopen week was het extreem warm in Nederland. Temperaturen boven de 40 graden zijn bereikt. Ik ben afgelopen week met mijn moeder en de kids naar het zwembad geweest. En ik had er best een beetje schijt aan wat ze van mijn lichaam vinden. Ik heb best opvallend hangvel aan armen en benen. Maar ik heb geen zin meer om dat te gaan verstoppen. En zeker niet met dit soort extreme weersomstandigheden. Het is goed zo. Vorig jaar na de operatie was het overigens precies hetzelfde weer.

Er staat nog iets spannend aan te komen. Want ik heb een sollicitatie lopen. Ik ben benieuwd of ik op gesprek mag en of ik de baan aan zou kunnen. Het is best een pittige uitdaging. Maar ik weet dat het een mooie kans is om weer aan de slag te gaan. Ik blijf positief maar zelf denk ik dat deze baan te hoog gegrepen voor mij is. Ik wacht het af en hou jullie op de hoogte.