Zelfverzekerd

Afgelopen paar dagen ben ik in mijn oude woonplaats geweest. Ik heb met de kids gelogeerd bij mijn moeder. Altijd als ik daar ben voelt het toch heel dubbel. Aan de ene kant voelt het als thuis en aan de andere kant is het ook niet prettig om daar door de stad te lopen omdat je echt oude bekende tegenkomt. En dan vooral mensen die je eigenlijk allang vergeten was en is soms ook helemaal niet erg.

Afgelopen dagen voelde ik me toch wat anders. Ik heb er rond gelopen en was trots. Trots op hoe ik er nu uitzie en trots op mijn kids. Het was erg prettig om er te zijn. Beetje jammer dat het weer tegen zat. Veel regen en vandaag was het ook best fris. Pas in de middag kwam de zon tevoorschijn. Maar ik voelde me zo goed! Het is zo fijn om weer eens dat gevoel te hebben. Ik krabbel steeds meer op en dat is positief. Ik merk steeds meer dat ik mezelf meer durf te laten zien. En dat voelt een stuk vrijer.

Afgelopen week had ik ook een gesprek met de psycholoog. En eigenlijk had ik niet veel te melden. Want op dit moment gaat het echt goed met me. Ik heb me wel aan gemeld bij 2 groepen. Een zelfbeeld groep en een groep voor emotie eters. Ben benieuwd naar de groepen en wat ik er van ga opsteken.