Mijn vreemde eetgewoontes

Zo af en toe moet ik wel eens lachen om mijn rare eetgewoontes! Raar? Ja raar ja, want elke avond eet ik een eigen gemaakte kwarkbol. Ik maak er altijd een stuk of 10 en die gaan dan de vriezer in. Op zich niks raars aan. Maar wat ik het lekkerste vind is als ze nog half bevroren zijn. Dus elke avond eet ik een bevroren eigen gemaakte kwarkbol. Het ziet er trouwens uit als een cupcakeje en ik maak ze in de airfryer.

Verder ben ik totaal verslaafd aan de suikervrije honing drop van het Jumbo eigen merk. Zoooo lekker, en als er een zakje ligt in de kast eet ik het de hele dag door! Deze dropjes hebben 1 heel groot nadeel. Mijn darmen vinden ze niet zo leuk. Met als gevolg, buikpijn en veel lucht. Op zich niet erg, maar de lucht is echt vies, enorme zachte stink scheetjes moet ik ervan laten. Vanmorgen kon ik het niet laten en weer 2 zakjes gekocht. Ze waren zo lekker dat ik het hele zakje bijna op heb gegeten vandaag. Oh en dat met een enorme buikpijn en rommelende darmen als gevolg. Tjsa, ik moet er maar wat voor over hebben. Ik kan niet goed tegen de zoetstoffen in die suikervrije snoep. Mijn darmen raken dan echt helemaal van slag en mijn maag doet dan pijn. Maar ja, soms zo lekker zo’n zak!

Ik ben geen avond eter. Van kleins af aan ben ik al geen mens wat graag om 18.00 uur een warme maaltijd eet. Soms heb ik er wel echt zin in. Maar meestal niet. Maar ja, ik moet wel eten om niet nog verder af te vallen. Dus bijna elke dag eet ik vegetarisch vlees! Een hamburger of schnitzel. Met mayonaise, want dat moet van de diëtiste 😇. Bij de lidl was laatst een 1 plus 1 gratis aanbieding en dus had ik even flink ingeslagen. Maar die vleesvervangers komen nu ook wel mijn neus uit. Ik heb ze bijna op en dan maar weer wat anders bedenken voor de dagelijkse warme verplichte hap😝

Sinds mijn bypass heb ik een optimel verslaving. Bijna elke dag gaat er 1 pak magere drinkyoghurt doorheen. Vaak heb ik ze van de lidl en soms ook wel de echte optimel, die smaakt toch net even wat anders.

Verder kan ik zo meer bedenken. Morgen weer een dag. Laatste schooldag voor de Kids. Wat ik daarvan vind laat ik in mijn volgende blog wel weten.