Maandag weegdag

Vandaag weer weegdag en eigenlijk gebeurt er niks spannends meer. Was 0.9 lichter dan vorige week. Maar als ik de cijfers van de maand juni bekijk dan ben ik stabiel. Soms iets meer soms iets minder. Maar niks afgevallen. Dus dat is goed nieuws.

Helaas heb ik momenteel wel erg veel pijn in mijn maag. Sinds een week pijn, zeker na het eten is mijn bovenbuik erg gevoelig. Ik ga het even goed in de gaten houden. Want anders moet ik toch even bellen. Het zou maar zo een maagzweer kunnen zijn. Ook nu brandt het weer behoorlijk.

Afgelopen weekend lekker bezig geweest in huis! Soms heb je van die klussen die je maar uit blijft stellen. Maar ben er beetje klaar mee en ik heb energie voor 10. Dus ik heb de kit randen van de badkamer vervangen. Wauw wat een verschil. Ziet er weer lekker fris uit. Vanavond hebben we even een andere wastafel, spiegel en onderkastje uitgezocht bij de ikea. Aankomend weekend gaan we die monteren. Dan gaat het er al heel anders uitzien. Nu nog bedenken of het vervangen van de wc ook een klus is wat ik zelf wil gaan doen. Ik heb het al op werkspot gezet maar nog geen reactie. Nah komt ook wel goed! Ik kan veel en dat weet ik. Ik heb met mijn ex al zoveel huizen zelf verbouwd dat ik best weet wat ik moet doen. We hebben keukens zelf geplaatst en al een keer eerder een wc zelf verbouwd en betegeld. Dat ben ik echt nog niet verleerd. Met veel geduld en rustig nadenken komt het altijd goed! Ik kan dat 😉😊

Ook de zolder heb ik even flink aangepakt. Veel troep weer weg gedaan en ook al wat spullen verkocht op marktplaats. Zo langzamerhand wordt het steeds beter en opgeruimder.

Zaterdag ook nog even een leuk bad in de tuin geknutseld. Kinderen hebben er zoveel plezier mee. Heerlijk, beetje jammer dat het deze week wat minder weer is. Maar ja, de zomer is nog lang er komen nog mooie speeldagen genoeg.

Ik barst van de energie en ideeën momenteel. Echt zo ontzettend fijn om me zo te voelen. Begin steeds meer mezelf te worden en dat ben ik heul echt heul lang niet meer geweest.

Nog 2 weken en dan is officieel de prikpil uitgewerkt. Ben benieuwd wanneer mijn lichaam weer zijn normale cyclus gaat krijgen!

Morgen weer een dag!