Heerlijk weekend

Maandag weegdag en de weegschaal vertelde me dat er weer 0.3 kilo af is. Ik moet de 26e weer in het ziekenhuis gewogen worden. Ik wacht daar de reactie wel af. Ik voel me echt heel erg goed en geniet van de zon. Zo fijn dat ik me deze zomer niet hoef te verstoppen in lange kleding en het liefst met een vest. Vreselijk, hoe het was. Nee, dit jaar lekker blote benen en geen vesten om mijn kont te verbergen. Het voelt heel vrij en fijn. Eindelijk!

Afgelopen weekend een heerlijk weekend gehad. Zaterdag lekker in de tuin en wat husselen in huis. En zondag (gisteren) op pad geweest met manlief en de kleine man. De meiden gingen shoppen met hun vader. Eerst genoten van het mooie Veluwezoom, echt een mooi gebied en voor de jongsten een mooie speeltuin. Daarna door gegaan naar Sonsbeek waar er weer een foodtruck festival was. Even heerlijk op het terras gezeten met een lekkere lunch en de kleine man was zich aan het uitleven in het springkussen. Echt een heerlijke ongedwongen dag. Even nergens rekening mee hoeven houden en lekker doen wat we zelf willen. Heerlijk, wel gemist dit soort weekenden. En dan die lach van dat mannetje! Heerlijk!

Ik ben overigens blij dat ik in de restaurants prima voor broodjes kan kiezen. Voor de operatie was ik echt bang dat ik geen brood meer zou kunnen verdragen. Dat beperkt al enorm als je ergens wil lunchen. Maar ik kon lekker een broodje warme geitenkaas met honing eten. Ik krijg de helft op en de rest gaat naar manlief. Maar ik geniet er wel dubbel van. Zo fijn dat dat allemaal kan.