Weer afgevallen

Oké, de titel gaat saai worden. Maar helaas weer 0.2 kilo lichter dan vorige week maandag. En dat terwijl ik toch netjes gegeten heb afgelopen week. Hoewel, door de avond4daagse heb ik wel mijn avondeten simpel gehouden en beperkt tot een broodje. Maar ja, dan nog heb ik niet heel weinig gegeten. Lig ik ervan wakker? Nee want gelukkig krijg ik signalen uit mijn omgeving dat ik er weer wat beter uit zie. Dus dat is goed. En eigenlijk voel ik me ook super goed. Dus ik laat het maar even zo.

Afgelopen donderdag was de afspraak met de psycholoog. Echter in Velp aangekomen werd mij aan de meldbalie de vraag gesteld “oh, hebben ze jou niet gebeld dat de psycholoog ziek is?” Zucht, nee helaas, anders zou ik me niet melden nu. Dus weer terug naar huis. Het scheelt dat het niet zo ver is anders zou ik me wel knap lullig voelen. Maar oké, de volgende afspraak is 27 juni dacht ik. Dan is ook de laatste groepsbijeenkomst.

Afgelopen week heb ik dus de wandel4daagse gelopen met mijn dochter. Of helaas moet ik zeggen de 3 daagse want de laatste avond werd afgelast omdat er slecht weer op komst was. De organisatie wilde geen onnodige en terechte risico lopen en werd het afgelast. Helaas zoals dat vaker met de Nederlandse weersvoorspellingen gaat viel het mee. Erg jammer want de laatste avond is altijd de leukste. Zeker de finish en de bloemen en snoep kettingen zijn altijd een feestje. Maar ja, helaas pindakaas. Volgend jaar weer een kans.

Afgelopen weekend zijn we naar de Tiergarten in Kleve geweest. Erg leuk en betaalbaar en voor mijn 3 jarige vriendje erg leuk. Gelukkig vond ik naast alle vette etenswaren op de menulijst ook een broodje kaas! Dus heerlijk een Duits broodje met kaas kunnen eten. Helaas niet helemaal opgegeten, zit je snel vol van. Savonds nog even bij de Griek gegeten maar dat beviel minder. Ik dacht ik neem een gegrilde zalm, met wat groentes. Maar, helaas was deze erg doordrenkt met olijfolie en ook van de groentes droop de olie eraf. Erg jammer, ik heb er een kwart van gegeten en besloot toen dat ik niet het risico op een dumping wou lopen. Gelukkig heb ik een grote man die lekker de rest op heeft gegeten. Maar ook hij vond het erg vet. De dag ervoor hadden we bij Doppio een broodje gegeten. Ik had een oerbroodje met zelf gemaakte tonijnsalade. Maar deze was ook veelst vet en smaakte meer naar mayonaise dan tonijn. Na een tijdje werd ik er ook best beroerd van. Ik merk toch dat het TE vet en TE veel eten ervoor zorgen dat ik me niet lekker voel of soms een dumping kan veroorzaken. Ik let er dus goed op. Ach ja, volgende keer beter. Zo leer ik heel goed in welke restaurants ik wat kan bestellen en wat niet. Gewoon uitproberen.

Tsja en verder weinig te melden. Vanavond weer frietjes uit de airfryer! Hoe blij kan je zijn met dat ding. Inmiddels heb ik er al vlees en aardappels in gebakken, hamburgers en cupcakes! En alles echt lekker en perfect. Ik ben een blij ei. Ja eieren koken gaat ook heel goed. Zo makkelijk allemaal. Nu nog even een leuk boek zien te vinden waar nog meer recepten in staan speciaal voor de airfryer.

Nou ik ga weer even verder met bankhangen in de tuin. #omdathetkan