Afgevallen

Maandag was het weer weegdag en de weegschaal bleef staan op 52.0 betekent dus dat ik weer afgevallen ben. Het is elke keer niet veel. Maar het zakt nog steeds. Ik eet nog te mager denk ik. Maar het is best lastig als je een heel gezond eetpatroon hebt geleerd in een jaar en dan moet dat weer veranderd worden. Donderdag naar de psycholoog daar gaat het ook besproken worden. Mijn eetpatroon is echt heerlijk, ik eet gezond en vind het super lekker. Dus dat maakt het zo lastig om de dingen weer om te moeten gooien.

Gisteravond heb ik samen met mijn jongste dochter de avond4daagse gelopen. 5 kilometer, een heerlijke wandeling. Gelukkig geen last van mijn knie gehad. Misschien als ik na de 4 avonden nog geen last heb dan toch maar echt eens gaan kijken of hardlopen weer een optie is.

De airfryer is een groot succes hier. Elke dag iets gemaakt, zelfs gekookte eieren. Echt geweldig dat ding. Ik had hem 10 jaar geleden al moeten kopen. Gisteren snel hamburgers erin gemaakt. Zo makkelijk was koken nog nooit. Vandaag eens kijken of ik er een cake in kan maken.

Verder heb ik niet veel bijzonders te melden. Ben benieuwd naar het gesprek met de psycholoog. Ik laat het weten.