Airfryer en psycholoog

Al een aantal jaren zit ik te overwegen om een airfryer aan te schaffen. Niet alleen voor de patatjes maar je kan er echt alles in klaar maken. En geen vet nodig. Echter waren de mening om me heen verschillend en niet altijd lovend en heb ik het lang uitgesteld.

Na vele testen bekeken te hebben. De consumentenbond tests goed bekeken. Veel reviews en ervarings verhalen op de Facebook groepen gelezen. Allerlei vergelijkingen gedaan. Is mijn keuze gemaakt. Aangezien ik een groot gezin heb met grote eters. Is het de Philips XXL geworden. Een mooie ruime machine die snel is en alle producten echt perfect en knapperig bereid, ook mede dankzij de hoge wattage. En ineens stond het ding vanmiddag voor mijn neus! Gebracht door een aardige postmeneer 😉 Als een kind zo blij ben ik ermee. Oh ik kan niet wachten om er de lekkerste dingen in te gaan maken op een makkelijke en gezonde manier! Ik ga proberen om er wat vaker over te bloggen en mijn baksels even voor jullie op de foto te zetten. Wat ik overigens al wel vergeten ben bij de patat en frikandellen. 🤔

Vandaag de eerst test gedaan. Uiteraard simpel beginnen met patatjes met frikandellen. Het is even zoeken naar de juiste tijdsinstelling zodat alles gaar en bruin en knapperig is. Ik moet er nog flink mee gaan oefenen. Maar de patatjes waren erg lekker. Althans ik heb er 4 gehad en 1 stukje frikandel en toen nog mijn groenteburger. Oké, toen ging het lampje even uit. Pfffffff,…. van de groenteburger die ik soms niet eens op krijg zit ik al bommetje vol. Dus eigenlijk best dom om dan 4 patatjes en een stuk frikandel eerst te eten en dan ook nog te denken die hele burger op te kunnen. Het lijkt natuurlijk niks 4 patatjes en 1 stukje frikandel. Maar het was echt te veel. Dit was echt een gevalletje ohjaikhebeenmaagverkleining. Gelukkig geen dumping gehad, maar wel propje vol gezeten. Bah wat een naar gevoel is dat zeg. *note to myself* Voortaan even beter opletten en bedenken dat ik een maag verkleining heb! De groenteschnitzel kwam ook heerlijk krokant uit de airfryer. Beter dan de oven die ik er altijd voor gebruik. Het was echt lekker knapperig.

Vandaag ook een oproep voor de psycholoog gehad. In totaal 5 afspraken. Ben er wel blij mee. Betekent dat ze het eerste gesprek toch wel belangrijk en alarmerend genoeg hebben gevonden voor begeleiding. Er moeten toch even wat dingen in mijn hoofd recht gezet worden na dit bijzondere jaar. En eigenlijk ook de afgelopen jaren. Ik ben benieuwd wat ik er nu weer van ga leren. Ik heb al vaker een psycholoog geraadpleegd en altijd heb ik er heel veel van geleerd. En nog steeds signaleer ik dingen van mezelf en anderen die ik door de ervaringen met psychologen geleerd heb. Heb er best zin in omdat ik het interessant vind.

Vanmorgen ook even heerlijk een lesje bbbb gepakt in de sportschool en ik heb nog steeds voornemens om weer te gaan hardlopen. Wie weet zondag! Mijn horloge is in ieder geval opgeladen en klaar om weer mijn prestaties bij te gaan houden.