Te ruim in mijn velletje

Tsja, dat is dan het nadeel van jaren lang te dik zijn en dan flink afvallen, het vel wat niet meer meerekt.

Ik ben al aan het informeren wat de mogelijkheden zijn om bij mijn armen het vel te laten verwijderen. Want daar heb ik het het ergst. Mijn buik is ook niet mooi meer maar ik heb geen schort zoals ze dat noemen. Het vel zit wel los maar hangt dus niet als een schort over mijn benen. Daar heb ik wel een beetje geluk mee. En ik stoor me ook niet aan die buik. Die ziet toch nooit iemand. Maar met armen is dat iets anders. Helaas zijn mijn armen echt niet om aan te zien. Het voelt ook niet prettig en ik ben er heel onzeker over.

Ik weet inmiddels dat je een jaar stabiel moet zijn om in aanmerking te komen voor een armcorrectie. En ik ben pas sinds anderhalve maand een beetje stabiel. Dus heb ik nog wel even te gaan.

Ik zit me suf te zoeken naar manieren om die armen aankomende zomer een beetje te kunnen bedekken. In vesten en jasjes lopen wil ik niet meer. Dat deed ik toen mijn armen nog extreem dik waren. En ik mezelf aan alle kanten probeerde te verstoppen. Dus ben ik op zoek naar een body met 3/4 mouw wat ik kan dragen onder een jurkje of shirt met korte mouw. Maar dat is dus nauwelijks te vinden voor een normale prijs.

Eigenlijk best cru dat ik tot een jaar geleden die armen nog probeerde te verbergen om dat ze zo dik waren en nu wil ik ze verbergen omdat het vel zo lelijk is. Pfff, ik hoop echt dat ik ze over 2 jaar niet meer hoef te verbergen. Maar ja, zoals ik al schreef ik kan pas een aanvraag volgend voorjaar gaan doen.