De prikpil en de psycholoog

Het is 3 weken geleden dat ik de prikpil liet zetten. En in het begin voelde ik me er echt niet lekker van. Maar inmiddels heb ik het idee dat ik geen klachten meer heb van die prik. En ik zou 3 dagen geleden al mijn menstruatie moeten hebben. En ooohhh wat heerlijk het is weggebleven. Gewoon deze maand geen menstruatie wat een zegen. Ik heb besloten dat ik het de komende maand nog even aankijk als ik me zo blijf voelen en de menstruatie blijft de volgende keer ook weg dan laat ik nog een spuit zetten. Wel merk ik dat mijn emoties heel erg afgevlakt zijn. Dat is wel een minpuntje. Maar misschien dat ook dat wel beter zal gaan na verloop van tijd.

Afgelopen donderdag had ik een gesprek bij de psycholoog. Ze had me een oproep gestuurd omdat ik tijdens de groepsessies al wel aan had gegeven best te struggelen met mijn gewicht en de gedachtes daarover. Ik merk namelijk dat ik zo blij ben met mijn gewicht dat ik echt super bang ben om aan te komen. Heel vervelend want ik weet dat ik ook echt niet meer moet afvallen. Maar aankomen is dus ook een dingetje. Op de weegschaal ben ik inmiddels een kilo zwaarder dan vorige week. Een kilo lijkt niet veel, maar voor mij best wel pittig! Ik krijg van haar nog te horen of ze me willen begeleiden of dat ze het nog niet nodig vinden. Dus dat wacht ik af.

Ik heb deze week heerlijk gesport. Ik heb 2 bbbb lessen gevolgd. Erg lekker om die spieren te voelen branden. En ik heb ook het voornemen om weer te gaan hardlopen. Van sporten krijg ik energie en ik voel me er lekker door. Dus best een goed reden om alles weer op te gaan pakken. Ben benieuwd of ik morgen ook echt ga. Brrrrrrr koud buiten Hahah, ……