De Diëtiste en moederdag

Afgelopen donderdag naar de diëtiste geweest. Nadat ik gewogen was en ze zag dat mijn bmi nu onder de 20 glipt (19.8) vond ze het fijn dat ik nu serieus aan de bel getrokken heb. Want het moet niet minder gaan worden.

De eetlijst die ik bijgehouden had zag er op zich prima uit. Zeker kwa portie grotes was er niks op aan te merken. Echter moet ik nu wel gaan proberen om geen magere dingen meer te eten. Beter is het dus om volle producten te gaan gebruiken. Dus ipv optimel vla, Griekse 10% yoghurt met fruit en dubbel beleg op mijn brood, dus naast een plak kaas ook een plakje ham erop. En advocados gaan toevoegen aan de salades en wraps die ik eet of op de boterham als extra beleg. En mayonaise gaan eten. Althans een broodje met ei en dan daarover heen mayonaise. Dus ik moet het vooral in de vetten gaan zoeken. Ik ga zeker mijn best doen. Ben benieuwd.

Vandaag was het moederdag! Een drukke maar super leuke dag gehad. Wel door alle drukte te weinig gegeten. Maar ja morgen is alles weer in het ritme en zal ook ik weer me netjes aan mijn schema gaan houden. Manlief had nog een paar leuke foto van mij gemaakt. En om eerlijk te zijn vind ik mezelf helemaal niet zo dun op de foto’s. Het valt best mee. Althans dat vind ik! 🤔 Eigenlijk sta ik nooit op foto’s. En zie mezelf dus ook nooit vanaf een andere kant. Misschien eens goed om toch eens vaker op de foto te gaan om zo het beeld in mijn hoofd te veranderen. Want mijn spiegelbeeld vind ik nog steeds raar.

Aankomende week moet ik naar de psycholoog. Ben erg benieuwd hoe dat gaat en wat ik daar ga bespreken. We gaan het wel weer zien en ik laat het wel weer op me af komen.