Sporten en eetlijst

Jaaahhaaa vandaag eindelijk weer eens gesport. Heerlijk een lesje bbbb gevolgd in de sportschool. Het was zo fijn dat ik het weer lekker ga oppakken en mijn kleine vriendje kan gewoon mee want hij kan gratis naar de oppas daar! Ik merk nu toch echt wel het verschil met sporten kwa gewicht. Bepaalde oefeningen gaan echt stukken makkelijker en ik ben veel leniger omdat al dat vet niet in de weg zit. Dat is wel echt fijn en beweegt echt een stuk vrijer. Daar ben ik echt blij mee. Ik heb geen last gehad van mijn wonden wel af en toe een steek weer op de beruchte plek naast mijn navel.

Overigens is mijn navel erg pijnlijk er zit een enorme smetplek in. Echt vervelend dat die navel niet mooi is geworden na de operatie. Er zit een hele vreemde plooi in die nu dus smet. Nah ja, voorlopig doe ik er niks mee. Ik heb geen zin om weer onder het mes te moeten en weer niks te mogen.

Sinds maandag ben ik braaf een eetlijstje aan het bijhouden. En hoe gênant ik het soms ook vind ik schrijf echt alles op. Elk dropje en snoepje staat erop. Ik hou het bij op het notititie blokje op mijn telefoon. Werkt echt het beste voor mij merk ik. Morgen zal ik het alvast netjes op papier zetten voor de diëtiste. Ik ben erg benieuwd vrijdag.

Vandaag ook maar even een nieuwe sportbroek besteld want mijn oude broek is echt te groot geworden. Ik heb er 2 besteld een jazzpant en een strak model om even te kijken welke ik het prettigst vindt. De broek die ik nu heb floddert om me heen en met sporten is dat echt niet fijn.