Een vree(t)zame week

Vanmorgen weer gewogen bij vitalys. Toch wel weer wat eraf. Maand geleden 55.5 en nu 53.7. Het blijft wel een beetje hangen nu gelukkig. Ik val niet schrikbarend veel meer af. We hebben een groepsessie gehad. Nu nog 3 keer en dan is dat traject afgesloten. Wel jammer want ik vind het ergens wel leuk en heb ook best wel wat geleerd.

Verder voel ik me steeds beter en kan ik steeds meer. Ben nog wel erg moe. Maar ook dat gaat al beter dan een paar weken geleden. Er zijn een hoop klachten verdwenen na de verwijdering van de galblaas. Ik heb geen pijn meer in mijn rug, schouderbladen en nek. Heel apart. Ik heb nog wel steeds last van links onder. Ook nu voel ik het steken en branden. Over 2 weken controle bij de chirurg dan ga ik het wel weer aankaarten.

Afgelopen week heb ik enorm veel gegeten en ook dingen die ik nog niet eerder gegeten en gedronken had. Zo heb ik ice tea green en fuze tea gedronken, ik heb 2 stukjes frikandel van mijn zoon opgegeten en geluncht met een tosti wit brood. En het mooie is dat alles goed gevallen is. Alleen de tosti viel wat zwaar dus ik heb de helft naar manlief geschoven. We hebben ook bij mijn schoonouders gegeten. En ook daar heb ik wat dingen gegeten die ik nog niet eerder gehad had. En ook dat viel allemaal goed. Dus kortom het gaat lekker allemaal. Ook alle smaakjes theeen vallen goed. En ook druiven heb ik voor het eerst gegeten. En daar ben ik erg blij mee, daar mee beperk ik mezelf steeds minder en wordt het steeds makkelijker om erop uit te gaan zonder een heel lunchpakket mee te nemen.

Gisteravond ben ik met dochterlief naar een evenement geweest van Nieuwe Ik! Een modeshow van Steps van dames met een maagverkleining en een presentatie van een nieuw boek van Vitalys. Het nieuwe boek hebben we in een goodybag meegekregen. Erg leuk en ik ga het boek straks eens rustig doorlezen.

Afgelopen zondag is mijn kleine vriendje 3 jaar geworden. Hij is lekker verwend door iedereen. Het was een leuke en drukke dag.

Voor nu ga ik even lekker genieten van de zon en het nieuwe boek en als snack, paprika met hummus! Gewoon omdat het kan 😂😉😋