Toch weer afgevallen en pijn

Afgelopen week heb ik lekker zitten snaaien en eten. En eigenlijk baalde ik ervan omdat ik compleet uit mijn eet ritme was. Vanmorgen toch maar even gekeken wat de schade was en tot mijn grote verbazing stond de weegschaal op 54.2. Dat betekent dus dat ik weer afgevallen ben ondanks dat ik deze week echt veel heb gegeten. Ik was wel opgelucht maar ik hoop nu wel dat ik hier blijf hangen. Als ik tussen de 54 en 57 zou kunnen schommelen is het prima.

Helaas is de pijn aan mijn linkerkant weer terug. Dezelfde pijn wat reden gaf voor opname 3 weken geleden. Het valt me daarbij wel op dat de pijn opkomt zodra ik beweeg. Misschien dat dit toch een probleem is wat in een spier zit ofzo. Ik ga het wel weer afwachten deze week. Als het onhoudbaar wordt zal ik toch weer moeten bellen. Want ik moet me wel kunnen bewegen zonder pijn.

Vandaag ook geshopt voor een badpak. Mijn oude badpak was uiteraard veel en veelste groot. Ik zie er erg mager uit in een badpak. Vooral mijn armen en borstkas. Daar zie je echt de ribben. Dat is niet mooi. Dus zal ik opzoek moeten naar een hoog badpak.