Snaaien en dom gedaan

Gisteren heb ik een beetje dom gedaan. Het is nu 2 weken na de operatie, ik voel me goed en ben het thuis zitten beu! Dus op naar de sportschool om op te passen zoals ik dat elke dinsdag doe. Mijn kleine 18 kilo zware vriendje neem ik altijd mee! Ik ga altijd op de fiets en zo ook deze keer. Terwijl ik mijn zoontje in zijn fietsstoeltje til merk ik al dat dat niet fijn voelt. Ik mag maar 2 kilo tillen eigenlijk 🤔 maar oké, eigenwijs doe ik het toch. Het was een drukke ochtend met veel kinderen en een hele ochtend in dezelfde houding op de grond zitten was ook niet bepaald bevorderlijk! Thuis gekomen voel ik al dat het pijn doet en besef ik me dat het misschien niet heel handig was. Aangezien ik nog vee energie heb besluit ik om ook maar even de was te gaan doen en de kasten op te ruimen! En ja hoor aan het eind van de middag is daar de man met de hamer! Bam, mijn lichaam kan niet meer. Ik heb echt pijn en ga maar weer braaf op de bank liggen. Pfffff,…. ben blij als ik een paar weken verder ben.

Vandaag doe ik zoals ik aan manlief beloofd heb rustig aan. Bank hangen en ik ben druk met mijn kleine vriendje zindelijk te maken. En dat gaat goed. Hij gaat al vaak zelf naar het potje! Ben echt trots op mijn mini-man. Helaas merk ik wel dat ik snaai honger heb. Dat is echt balen. Ik heb al een boterham met kaas een suikerloze karamel wafel een banaan en een plakje kaas gegeten. Oeps,……. echt te veel.

Voor de lunch heb ik iets nieuws ontdekt. Ik eet vaak wraps en probeer dat wel af te wisselen door er eens wat anders op te doen dan alleen kipfilet of zalm. In de schappen bij de jumbo zag ik van Optimel salades staan en gisteren heb ik het al geprobeerd. Erg lekker op een wrap met rucolasla. Ook vandaag zal dat mijn lunch worden. Vanmiddag dan maar proberen niet te snaaien tot het avond eten. Oh oh dat zijn mijn gedachtes 😕🤔 .

Bij de groepsessies hebben we een eetlijst mee gekregen die we moeten invullen. Je vult Smorgens je hele planning in en houdt dan ook gedurende de dag de planning bij en welk gevoel je had bij het eten. Ook moeten we dan de niet geplande tussendoortjes dan opschrijven. Misschien toch maar eens mee gaan beginnen. Want ik merk dat het snaaien wel weer een dingetje begint te worden.