Aangekomen!!!

Inmiddels ben ik weer een week thuis aan het bijkomen van alles. Maandag geopereerd en woensdags naar huis gegaan. Ik vond het heftig en tegenvallen en heb veel pijn gehad. Maar nu naar een week gaat het beter. Het steekt en zeurt nog maar echt pijn niet meer. Bij mijn navel zit een flinke snee, daar baal ik wel van aangezien mijn navel sowieso al een gevoelige plek was en ik vaak smet heb in mijn navel. Even goed oppassen dus. Rechts zit ook 1 wondje die een beetje aan het etteren is. Ook die moet ik in de gaten gaan houden. 6 weken niet tillen en bukken. Pffffffff,….. dat gaat weer zo’n opgave worden.

Tsja, en dan die weegschaal. Vorige week woog ik nog 55 kilo en vanmorgen stond er 55.8 kilo! Wauw ik ben dus gewoon bijna een kilo aangekomen. Wat doet dat met me? Een beetje bang wordt ik er wel van. Bang om weer te veel aan te komen. Want de 55 kilo die ik nu weeg bevalt me wel. Alles past me en staat leuk en zelfs een paar hoge laarzen is een zegen. Ik weet dat die 0.8 kilo niet veel uitmaakt, maar toch is het even wennen. Al 8 maanden val ik elke week af en nu kom ik ineens aan. Ook wel logisch want ik beweeg bijna niet. Ik lig alleen maar op de bank en eet en snoep wel.

Snoepen? Yup ik heb de suikervrije honingdrop van de jumbo ontdekt. Echt te lekker. Verslavend lekker. Ik heb ze nu ook maar even niet meer gehaald. Voordat het de verkeerde kant op gaat met dat snoepen.

Vanmorgen heb ik overigens een angst overwonnen. En dat is brood! Ik heb voorzichtig een klein sneetje brood gegeten. Op Facebook lees ik altijd die horror verhalen over brood en hoe verkeerd en zwaar het altijd valt bij de mensen. Dus ik durfde het niet te eten. Ik eet altijd beschuit of een cracker. Maar ik wil wel weer eens even een keer gaan lunchen met manlief en dan een lekkere tosti of broodje geitenkaas met honing kunnen eten. Vandaar dat ik vanmorgen maar de test heb gedaan. En niks aan de hand. Ook brood gaat prima. Lekker met kaas en tomaatjes. Als lunch ga ik het nog een keer eten. En ik denk dat ik het gewoon even blijf eten. En eens een tosti ga proberen te maken volgende week als het brood zo goed blijft vallen.