Dag 4 in het ziekenhuis

En nog steeds lig ik in het ziekenhuis. Vandaag is het bariatrische team weer aanwezig en ga ik meer horen. Eergisteren was ik na het eten misselijk elke keer. Gisteren 2 verschillende maagbeschermers gekregen en geen last meer van de misselijkheid gehad.

Ik krijg morfine tabletten, paracetamol, 2 verschillende maagbeschermers, tablet tegen misselijkheid en movilcon om de ontlasting op gang te houden. Ik voel me dan ook redelijk goed met al die medicatie. ðŸĪŠðŸĪŠðŸ‘

Verder vermaak ik me wel. Beetje netflixen en lui doen. Ja ja, ik heb netflix ontdekt.

Gisteren eindelijk mijn kleine vriendje weer gezien. Dat was super fijn. Alleen dat afscheid nemen is echt klote. Hij huilen en mama roepen en ik huilend weer de lift in naar boven. Bah bah, krijg het er weer warm van. Ondanks dat ik er geen hekel aan heb om hier te zijn mis ik het thuis wel heel erg. Maar ja, even volhouden nog en voordat ik het weet zit ik weer midden in mijn drukke heerlijke leventje met mijn lieve man en mijn kindjes 😍😍😍 Ik loop wel eens te klagen over mijn drukke leven maar nu het even weg gevallen is merk ik pas dat ik het mis.

Vandaag hoop ik echt te horen te krijgen wanneer ze gaan opereren. Het eten is goed te doen, wel erg vet allemaal. Ze hebben een uitgebreide menu kaart. Echt super. Zalm met broccoli en kipfilet met wortels en doperwten. Yumyum niks mis mee. Nu nog even bedenken wat ik vanavond ga eten. Als het zo ver komt. Ik laat het vandaag op me af komen.